resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4870
    kendisi türk insanının 'bir şey ya sevilir ya da o şeyden nefret edilir' mantığının en güzel örneğidir.

    yahu kardeşim ben sanmıyorum ki; bir çok galatasaray taraftarı, bu adamı metin oktay'la kıyaslasın, galatasaray kaptanı sabri sarıoğlu olmalıdır desin. 6+0+4 diye bir kural var, ülkede aklını kullanabilen; bırak beki, futbolcu sayısı belli, altyapıdan çıkan oyuncu oynatma hissiyatımıza falan değinmiyorum bile. e topla bütün verileri, ortaya çıkan sonuçta sabri sarıoğlu, mevcut sezonda, galatasaray sağ bekini çoğu zaman yedekleyecek, yer yer de çıkacak elinden geldiğince hocasının görev verdiği şekilde oynamaya çalışacak.

    aynı şeyler aydın yılmaz'ın, yekta kurtuluş'un, aykut erçetin'in de başına geliyor. yahu tamam ben de biliyorum bu oyuncuların bizim hayalini kurduğumuz ve olması gereken galatasaray kalibresinde olmadığını, fakat sen bu adamları anadolu takımlarından almaya kalksan vereceğin ücret en az 5 milyon euro. ülkedeki çürümüş futbol sistemi belli. - yabancı kuralı, menajerler vs. -

    yanlış anlaşılmasın. mottom 'hep destek tam destek' veya 'abi ne yaparsa yapsın galatasaray oyuncusudur, eleştirilmemeli' değil. eleştiriler, basının gazından, sosyal medyada dönen sabri geyiklerinden, ülkedeki altyapı ve mental gelişim yetersizliğinin hırsının belli figürlerden çıkarılmasından beslenmemeli. zira öyle olunca bizim - itiraf etmeliyim ki bazen ben de yapıyorum - yaptığımız şeyin adı eleştiri adı altında linç oluyor.

    kendisinin bu kadar eleştirilmesinin sebebi eminim ki galatasaray taraftarının haklı yüksek beklentileri ve yerli kalitesine çözüm bulunamamasının bir tezahürüdür. ibrahim üzülmez gibi, semih şentürk gibi bir figür kendisi işte. fazlası değil. ama eleştiriler nedense fazlasıymış gibi yapılıyor.

    not: kendisinin kaptanlığından, pazubandını onun takması gerektiğini uygun görenler sorumludur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın