resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 4687
    kendisi golü aramayı, +1 gol daha atmayı denediği sürece desteğimi sürdüreceğim oyuncu.

    hakan şükürden sonra bu takımda oynayan ümit karan mesela en yetenekli türk golcüydü ki buraktan daha yetenekli bir oyuncuydu bence vuruş olarak hatta toplu oyuna katkı olarak. ama hakan şükürden beri bu kadar golü arayan adam yok. diyoruz ya burak şunu yapamıyor bunu yapamıyor öyle kazma böyle kabız falan diye, şimdi de sezarın hakkını sezara aynen verelim; burak ne zaman atakta olsak civa gibi hareketli. aynı aktifliği top rakipteyken yapmadığı için taraftar onu bir elmander gibi yada ondan 2 katı gol atmasına ragmen umut gibi sahiplenmiyor belki ama burak biz ataktayken hep hareketli hep golü arayan adam. sürekli çapraz koşu yapıyor sürekli gol pozisyonunu zorluyor. işte burak bu yüzden yukarıda da dediğim gibi yetenek olarak bir sürü şeyi becermekten yoksun olmasına rağmen ölüsüyle bile ligde 9 golle ilk yarıyı kapatıyor.

    ve bu yolda birsürüsünü kacırdı eger sezon basındaki ektra şanssız evresini yaşamasa suan 17 golü olurdu kafadan. ama burak yerine başka bir oyuncu olsaydı da okadar deneyip gol pozisyonuna giremeyecekti. adam pozisyonu gol atacağı hevesiyle kopartıp alıyor resmen. kendi yarattığı bir gol olmadığı yazılmış daha önce yukarıda, evet kendisi bir calımla yada pasla gol yaratmıyor ama koşusuyla o pozisyonu dolaylı yoldan yaratıyor ve kendi tarzıyla o golü yaratıyor. hani önüne at burak anca öyle gol atıyor diyoruz ya işte bu da burakın gol yaratma tarzı. cunku bu kadar forvetin arasında burak gibi o işi layıkıyla yapan adam yok. burak bu yöntemiyle 3 yılda 100e yakın gol attı neredeyse 19+33+32 olmak üzere. yani burak farklı bir şekilde golü yaratabilen bir oyuncu bu açıdan baktığımızda.

    kötü günde burak kulübeye diyorsak da takıma öyle yada böyle 2 gol atıp 3 puanı kazandırdığında da başlığında alkışlamayı çok görmemeli taraftar. adam topu ayağına alıyor bismillah hemen küfürler yükseliyor çevremden. sonra 2 golle macı bize aldırıyor bi allah'ın kulu da çıkıp o kadar küfrettik ama 2 tane attı demiyor. ayar oluyorum resmen bizdeki şu tavıra. bu yüzden daha cok burak'ı sahipleniyorum ister istemez.

    tanımımı yapıp gidiyorum. 22aralık 2013 galatasaray trabzonspor maçından sonra tüm taraftarımızdan bir teşekkürü hak eden futbolcumuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın