• 240
    yaptığı yorumlarda herhangi bir taraf gözetmeden konuştuğu, gerçekten düşündüğünü söylediği için sevdiğim futbol yorumcusudur. elbette ki beşiktaş hakkında daha fazla konuşup daha fazla yorum yapacaktır. piyasada var olan spor yorumcuları içerisinde futbolu seven, futbolu sevdiği için futbolla ilgili bir dünya bilgi sahibi olan bir insan evladıdır. bu bir dünya bilgi sahibi olması da bir suçmuş gibi gösteriliyor ya cidden komik duruma düşüyorsunuz. elektrik mühendisinin elektrikle ilgili bilgisi çok diye eleştirilmesi kadar saçma bir eleştiri. yok romantizm takılıyormuş, yok solcuymuş bilmem ne imiş. kardeşim adam futbolu seviyor adam futboldan keyif alıyor ve keyif alırken de mest olmuş vaziyette bazen konudan saparak da olsa konuşuyor. bu adam zaten beyefendi bir adam. adam futboldan konuşurken bildiğin çocuklaşıyor. ve sen bu adamın elinden bu çocuklaşmayı alırsan o adamın keyfini elinden alırsın ve bu durumda da o tadı ne kendi verir sana ne de sen onun konuşmalarından tat alırsın.
    gel gelelim kendisinin kimsenin maşası olduğunu falan da zannetmiyorum çünkü bu karakterde bir insan değil. kaldı ki kendisi yusuf kenan çalık ve mustafa doğan ile yaptığı programlarda defalarca bu işin bir an önce düzgün bir şekilde halledilmesi gerektiğini ifade etmiş bir insan evladıdır. süper final denilen uydurmaya da en çok laf söyleyen adamlardan birisidir. kendisinin bu programı geçen senelerde öğle saatlerinde olduğundan birçok arkadaşım izleyememiş olabilir ama ben her öğle molasında bu adamları dinledim. o programda yer alan üç adam da o süreçle ilgili doğru tavırlar takınmışlardır. bir an önce cezalar açıklanmalı ve konu türk futboluna daha fazla zarar vermeden kapatılmalıdır diyerek.
    maalesef ve maalesef ki bülent korkmazların, hasan şaşların, hakan ünsalların, hakan şükürlerin, galatasaray'ı savunmayı bırakın fenerbahçe medyasına yaranmak için yaptığı yorumların,konuşmaların olduğu bir ülkede en son eleştirilecek, hele hele maşa olarak tabir edilecek en son insan evladıdır. kaldı ki kendisi maşa olsa idi muhtemelen cukkaları cebe indirmiş bir insan evladı olurdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın