• 432
    hazret şöyle buyurmuş;

    --- alıntı ---

    elazığ maçından sonra juventus önüne de kağıt üstünde üçlü (uygulamada beşli) savunmayla çıkan mancini, merkezde ceyhun yerine gökhan zan’ı kullandı; sol stopere ise semih’i kaydırdı. conte’nin açık, mancini’nin de gizli hedefinin 0-0 olduğu bir müsabakada iki hoca da olağanüstü kontrol düşüncesinden genelde sapmadı; belki de iki hoca da kar nedeniyle gerçek bir futbol maçı oynanmamasından mutluydular bile! hatta galatasaray’ın şampiyonlar ligi’nde devam etmek için mutlak galibiyete ihtiyacı olduğu, beraberlikle mağlubiyetin hiçbir farkının olmadığı bir günde umut değişikliği 81’de yapılıyorsa mancini’nin 0-0 hedefinin gizli olduğunu söylemek bile iyimser olur! açık açık 0-0’ı istedi mancini...

    --- alıntı ---

    adamdaki özgüvene bakın ki, mancinin ne istediğini hocadan daha iyi biliyor. tüpçünün gazetesinde yazan bir fedaiden zaten başka bir şey beklemezdim açıkçası.
    beni asıl üzen şeyse bu adamı bir futbol otoritesi olarak gören zihniyet. şu yazdığı yazı açıkça roberto mancini'nin emeğine karşı yapılmış bir saygısızlık.

    ama böyle adamlar prim yapıyor maalesef. nitekim futbolumuzda yabancı düşmanlığı belli bir seviyenin de üstüne çıkmış artık. sneijder'in maç kazandırıp tur için önemli golü attığı günün ertesinde bile sneijder eleştiriliyorsa, ben burada art niyet ararım. ve bir türk hocanın kazandırdığı başarılardan sonra, başarı sırf hocaya yüklenirken, mancini gibi bir taktisyenin sayesinde gelen bir zaferden sonra mancini eleştirliyorsa, ben burada yabancı düşmanlığı görürüm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın