• 141
    aslında çok büyük avantajımız var fakat millet enseyi karartmakla meşgul. tek tek yazıyorum;

    1- stattaki coşkunun kuvvetli olma ihtimali dünden daha fazla çünkü zorlu koşullar sebebiyle daha büyük bir birlik ve beraberlik havası yakalanmış durumda, ayrıca stadın kapıları da açılabilir.

    2- deplasmanda zor zamanlar geçirenler juventuslu oyuncular. nerede yattıkları bile meçhul. alışık olmadıkları bir atmosfer ve iklimde tabir-i caizse sığıntı gibi dünden beri sürünüyorlar. bizimkiler sıcacık evlerine gidip yattılar. hadi bizim konsantrasyonumuz olumsuz etkilenmiş olsun, ya onlar?

    3- karlı buzlu boktan zemine alışkın olanlar nice zorlu anadolu deplasmanı görmüş olan bizim oyuncularımız, juventuslu starlar değil.

    4- rakiple şöyle 30 dakikalık kazasız belasız bir antrenman maçı yapıp tartma ve ölçüp biçme imkanımız olsa diye bir dilek tutsak ancak bu kadar olurdu:(

    5- keşke ilk olarak madrid kopenhag'ı bir yense de en azından uefa avrupa ligi bileti garantilenip kafamız rahat olsaydı diye de bir dilek tutsak ancak bu kadar olurdu:(

    6- 60 dakikalık bir sürede sürekli atak yapmak mı daha zor yoksa sürekli savunan taraf olmak mı? kaybedecek hiçbir şeyimiz yok ve 1 saat için her şey ortaya konabilir.

    gördüğünüz üzere avantaj bizde, şimdi juventus düşünsün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın