• 17527
    "çok zor bir maç bekliyoruz. gelecekte de böyle maçlar oynadık ama takımım adına bu maçı çıkarmayı diliyorum. karşımızda kuvvetli bir galatasaray var. bunu biliyoruz. bizim amacımız kendi oyunumuzu sahaya yansıtarak sahada yer almak ve kazanmak."

    "saha kenarında bu kadar sert olmamak için elimden geleni yapıyorum. elimde kırbaçla sahaya çıkmayan bir hoca olmaya çalışıyorum.

    "erken geldik, şampiyonlar ligi'nde deplasmanlara hep erken gittik bu sezon, farklı şehirlere. içinde olduğumuz ortamı daha iyi tanımak için böyle tercih ederim. ayrıca şehri tanımak benim çok hoşuma gider. korkmamız gibi bir durum söz konusu değil, korkacağımız bir şey yok. galibiyet için yüzde veremem ancak önemli olan sahada daha fazla çalışanın ve iş yapanın kazanması gerçeğidir."

    "juventus geçirdiğimiz zaman zarfında çok gelişti ve büyüdü. çok kuvvetli isimleri bünyelerinde barındırıyorlar. çok daha dikkatli olmamız gerekiyor. asıl neler olacağını maçta göreceğiz. maçtan önce sansasyonel bir şey söylemeyeceğim. benden bunu beklemeyin. hak ettiği juventus'un beklenen şekilde oynayarak kazanmak istiyoruz."

    "daha önce de söylemiştim. sonuç hakkında bir yorum yapmayı istemiyorum. bize iki sonuç da yetiyor. bunu biliyoruz. biz bize yakışan şekilde oynamak istiyoruz sadece. mancini'nin az zamandır burada olduğunu söylemek istiyorum. bir antrenör ilk kez bir yere gidiyorsa orayı tanımak için çalışması gerekir. mancini ile galatasaray emin ellerde. terim ile de emin ellerdeydi. mancini, galatasaray'ı emanet alacak kalitede. carlo ancelotti'den bahsederseniz çok üst düzey bir isimden bahsediyor olursunuz."

    "pirlo ile buffon beraber şampiyonlar. pirlo'nun yokluğunu öğrendiğimiz zaman çok üzüldük. yeri doldurulabilecek, kompanse edilebilecek bir oyuncu değil pirlo. onun yerine daha farklı özellikte olan oyuncularla oynayarak o boşluğu dolduracağız."

    antonio conte
App Store'dan indirin Google Play'den alın