• 17526
    "tt arena'da ortamın ne kadar etkili olabileceğini gördük. içimiz rahat. ortamdan etkilenmeden bir futbol sergilememiz gerekiyor. 7-8 ay gönce glasgow'da oynadıkları maçta ciddi bir baskı görmüştük. bu baskıyı aşmasını bilip kazanmak için sahaya çıkacağız."

    "bu seviyede çok yüksek kaliteli takımlarla mücadele ediyoruz. aslında seviyesi sizden daha aşağıda olabilen takımlarla mücadele edebiliyorsunuz. bu bizim açımızdan bir şey değiştirmez. galatasaray'dan bahsedecek olursak dünya seviyesinde oyuncularla hücum eden bir takım. gol yemek her durumda gerçekleşebilecek bir şey."

    "pirlo'nun yokluğu zorlayıcı. kendi oyunu olan bir oyuncudur o. yerini dolduracak bir oyuncu değil. yerini dolduracak ismin kendisinden istenenleri eksiksiz yapmak için uğraşacaktır. pirlo'nun yokluğunun bizim için iyi olmadığını da iki maçtır görüyoruz."

    "bütün sürece baktığımız zaman çok büyük anormallik görmüyoruz. çok daha iyi oynadığımız zamanlar oldu, özellikle geçen sezon. galatasaray karşısında da iyi oynayıp kazanıp turu geçeceğimize inanıyoruz."

    gianluigi buffon

    burası ne glasgow ne de başka bir yer burası sami yen, buradan çıkış yok...
App Store'dan indirin Google Play'den alın