• 7494
    yakın zamanda "fatih hoca şikeyle şampiyon oldu." yazılmasını beklediğim platform. ona bok atmak için bunu bile göze alacak adamlar var.
    bülent tulun elitliğine!(u: öyle bir elitlik ki özel mektuplar! 3 temmuz döneminde havalarda uçuşur. amaç aziz kankası içerde yalnız kalmasın. bunu bilen başkan bu adamı danışmanı yapar. keşke herkes galatasaray'a, galatasaray'ı şampiyon yaparak zarar verse.) sahip bu adamlar!, ünal aysal fanıdır. fanboy anlamında değil. bilgisayar fanı. aysal'ın arkasında rüzgar zannettiği üfürükler bunlar. yakında boşa döndüklerini anlayacaklar. sonra yeniden mağaralarında saklanma dönemi başlayacak. mağaraya girerken "transfer şikesi yapmıştı :(", "takımda şunu şunu şurada oynatmazsa bende götüm ulan" tarzı konuşacaklar. aylar sonra "göt oldum" diye edit atmak zorunda kalacaklar ancak utanmayacaklar.

    3 temmuz'larını sikeyim. en iyi, en güzel sezonlarımızdan biri "kolay kazanıldı yeaaa, rakipler pertti:)" şaklabanlığında gözüküyor.
    aslında gözükmüyor da beynini kullanamayan çok napalım.

    edit: entry hayal ürünü değil gerçektir. transfer şikesi yaptığı yazıldı bu sözlükte. şunu oynatır bunu oynatır oynatmazsa bilmem neyim muhabbeti de yapıldı. kalan tek şey şike muhabbetiydi o da yapılır.(u: ki kesin yapılacak demedim. beklentimi belirttim. yani entry'i bu sözlükte dönen muhabbetler üzerine kurdum.) nankörlük parayla değil sonuçta. ben kimseye hakaret etmedim. kendi dediklerini tekrarladım. beynin kullanılmadığını söylemek hakaret değil tespittir. olmayan şeyleri** ima etmek hakarettir. hem kişiye hem de galatasaray'a hakarettir.

    edit: sanal alemde en çok kullanılan galatasaray taraftar sözlüğü. forumları da hesaba katsak bile birinci sıradan inmeyiz diye düşünüyorum. :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın