• 17518
    10 aralık 2013 galatasaray juventus maçı basın toplantısından,

    'italyanca mı yoksa türkçe mi başlamalıyım' (gülerek)

    "maçla ilgili olarak öncelikle güzel olacağını diliyorum. juventus gibi büyük bir takımla karşılaşmak önemli bizim için. bizim için daha farklı tabii ki onlardan daha fazla. bir süredir gol yemeden ilerliyor juventus. bunun da bilincindeyiz. amacımız gol yemeden taraftarımızın da desteği ile güzel bir zafer."

    "pirlo'nun olmayışı elbette önemli. o çok önemli bir oyuncu. onsuz teknik direktörleri zorlanacaktır eminim ki, ancak juventus kadrosunda onun yerini dolduracak isimler fazlasıyla var. biz de karşımıza nasıl bir takım çıkacak, bekliyoruz..."

    "taraftarın güvenini duymak beni mutlu etti. hedefimiz tabii ki kazanmak. taktiklerimizi juventus'a karşı pozisyon vermemeye yönlendirmeliyiz. bu yönde çalışıyoruz."

    "yarın sabah belli olacak sneijder'in durumu. kendisini iyi hissediyor. keyfi yerinde..."

    "bizim hedefimiz mutlak surette turu geçmek. üçüncü olma ihtimalini düşünmüyoruzbundan başka bir şey düşünemeyiz. eğer maç istediğimiz gibi sonuçlanmazsa o, o zaman konuşacağımız bir şey. biz şu an tamamen juventus maçının kazanmaya odaklanmış durumdayız. üçüncü olma ihtimalini düşünmüyoruz"

    "futboldan bahsediyoruz. çok özel bir oyundan. rakip önemli değil. 90 dakika boyunca her şeyin değişeceği bir oyun bu. buraya geleli 3 ay oldu. her şey iyi gidiyor şu anda. buradaki geleceğimle ilgili şu anda konuşacak bir şey bulamıyorum."

    "başkanımız çok akıllı bir adam ve söyledikleri çok akıllıca. futbol bir mücadele oyunu ve savaş oyunu. elbette devam etmemiz gereken yer şampiyonlar ligi değil de uefa avrupa ligi olursa da onun gerekliliklerini yaparız."

    "sahaya yansıyacak, oyuna yansıyacak değişikliklerle ilgili maç günü konuşacağım."

    "daha önce de söylediğim gibi. italya'nın en iyi takımı ile türkiye'nin en iyi takımı karşı karşıya gelecek. grubumuz çok güçlü takımların olduğu bir gruptur. juventus maçını geçmek için elimizden geleni yapacağımızı biliyoruz."

    roberto mancini
App Store'dan indirin Google Play'den alın