• 17503
    "yarın zor bir maç olacağını biliyoruz. bizim için ve şampiyonlar'daki geleceğimiz için çok önemli. bunun bilincinde olarak bu maça hazırız ve şimdiye kadar olduğu gibi tam konstanstre olmuş durumdayız"

    'torino'daki maç bize güven verdi'

    "her şeyden önce yapmamız gereken; doğru bir konstantrasyonla oynamayı düşünmek ve birçok takımın bu tip bir maça çıkmayı arzu ettiğinin bilincinde olmak"

    "iki yıl üst üste serie a'da zirvede olan ve iki buçuk sezonda evinde sade 3 kez kaybeden juventus gibi büyük bir takımın karşısında, deplasmanda berabere kalmak elbette ki büyük bir memnuniyet veriyor. bu bize güçlü olduğumuzu ve bu yarışta önemli sonuçlar alabileceğimizi anlatıyor."

    "istabul'da r.madrid'e 3-4 gol atabilecekken, ne yazık ki 6-1 aleyhimize bitti maç. o maçta konstantrasyon düşüklüğü yaşadık ve bu juventus maçında asla yaşanmamalı. çünkü zaten kendi evimizde, bize destek olacak taraftarımızın karşısında oynayacağız. yapmamız gereken çok koşmak ve mücadeleyi bırakmamak"

    "siyah beyazlıları yenebilmek için gücümüz ve imkanımız var, ama juventus da hem kolektif hem de bireysel düzeyde çok güçlü"

    "pirlo çok dünya çapında kaliteli bir oyuncu. conte, pogba, marcihiso ve vidal'ı hesaba katacak. ancak biz her zamankinden daha dikkatli olmalıyız. real madrid'de ronaldo oynamadığında, kazanamadık. umarım salı günü de böyle olmaz"

    gerek marotta gerek conte bana karşı oldukça dürüst davrandı. onlar gerçek birer profesyonel. 2011 yazında benimle konuştular ve beni kadro yapılanmasında düşünmediklerini söylediler. o yüzden juventus maçına intikam duygusuyla çıkmayacağım. bu benim için herhangi bir maç olacak.”

    felipe melo

    benim bildiğim melo haftalardır bu maçı bekliyordur, juventus orta sahasını tek başına yıldıracaktır. golünü de atarsa şaşırmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın