• 17493
    "gol yemediğimiz için çok mutluyum. 10 maçlık bir periyottan sonra gol yemedik. o yüzden bu beni çok mutlu etti. maça iyi başlayan bir galatasaray var, 20 dakika iyi oynayan bir galatasaray, golleri bulan, 2-0'ı bulan bir galatasaray ama ondan sonra ne yazık ki kupada yaptığımız hatayı yaptık biraz, ciddiyetsiz oynadık. 3-4 tane daha pozisyona girdik. bu tür maçlarda artık yakaladığınız zaman atmanız gerekiyor maçı koparmak için. bizim de o pozisyonları değerlendirmemiz gerekiyordu biraz daha ciddi olup.

    sistemler değişebilir, farklı sistemlerle oynayabilirsiniz ama burda önemli olan saha içinde oynayan futbolcuların mantalitesi. bugün yaptığımız taktikte biraz defansif olarak gol yememek istiyorduk. maçı gol yemeden bitirmek istiyorduk böyle bir sistemle oynadık. ama demin de dediğim gibi sistemler değişmeye devam edebilir önemli olan futbolcuların mantalitesi.

    taraftarlarımız mükemmel, her zamanki gibi mükemmel çünkü bize hep destek olan bir taraftar grubumuz var. tabi ki bazen mutlu olmadıkları zaman bunu dile getiriyorlar bu da çok normal çünkü galatasaray takımıyla yaşayan bir taraftar grubumuz var kulübünü çok seven bir taraftar grubumuz var.

    galatasaray takımının maça yaklaşımı, maça bakış açısı, mantalitesi üst seviyedeydi. maçın başında ilk 5 dakikada 2 gol bulduk bu da otomatikman kolaylaştırdı işimizi. takımımı tebrik ediyorum gerçekten iyi mücadele eden bir oyuncu grubu vardı sahada. diğer taraftan umarım bu salı günkü juventus maçına da yansır çünkü mutlaka daha zor bir maç bizi bekliyor salı günü."

    roberto mancini *
App Store'dan indirin Google Play'den alın