• 473
    semih kaya: her ne kadar artık genç sıfatı ile anılmayacak olsa da yaşı gereği çok tecrübeli ve 4x4 lük bir stoper değildir. bu yüzden 1. stoper değildir. yani yanında a class bir stoper olursa kusursuz yada ufak tefek hatalar yapan ve o hatalarda yaşı gereği görülmeyecek olan bir stoperdir.

    aurilien chedjou: her ne kadar fransa'da yılın defans oyuncusu seçildiyse bu fransa'da onu seçen komitenin basiretsizliğidir. ancak kötü stoper değildir. yalnız yanında semih gibi genç ve daha tam olamamış stoper ile galatasaray gibi üst düzet takımlarda tandem oluşturulsun diye alınacak stoper de değildir. madem semih kaya'yı oynatıyorsun o zaman yanına daha tecrübeli onun hatalarını kollayabilecek bir stoper düşünülmeli ve alınmalıydı *. ama tekrar ediyorum yabancı sınırlaması olmasa ve sağ ve solbekleri üst düzey, taş gibiiki oyuncu olsaydı kurtarabilir hatta türkiye'de yılın defans oyunusu seçilebilirdi.

    dany nounkeu tchounkeu: daha ismini yazarken sıkıntıyla karşılaştığımız afrikalı bu sporcu ne bir stoper ne bir ön libero ne bir bek nede bir atlettir. kendisinin türkiye 1.liginde oynaması tartışılabilir, bunu izleyip ülkenin en büyük kulübüne getirilmesi sadece fiyaskodur. zamane transfer komitemiz ve yetkililerimizin bu konudaki basiretsizliğinin göstergesidir. o yüzden şöyle oynar böyle iş yapar diye konulara girmeyeceğim bile.

    gökhan zan: takımda helal olsun sana be adını verdiğim tayfanın ilk isimlerinden, beklenileni her zaman veren, görev adamı, * * başında geliyor, ancak bu tayfanın ortak özelliği ilk 11 oyuncusu olmamaları yani gökhan zan iyi bir yedek ancak yine bir sene içerisinde hem cl, hem stsl, hem kupa kuluvarlarında oynayacak üst düzey bir kulübün kurtarıcısı değildir.

    şöyle baktığımızda birbirini tamamlayamayan birisi genç * diğeri normal stoper (u: defansta güvenebileceğimiz, takıma güven verebilecek, çekip çevirecek bir stoper olamaması) olmak üzere 2 as oyuncumuz, bir tanesi ne olduğunu bilemeyen spora gönül vermiş büyük bir ihtimal ile aklı da biraz havada olan afrika vatandaşı, bir diğeri de yedek olarak sıkıntı çıkarmayacak zaman zaman forma alacak ve görevini yapacak türk pasaportlu yaşını almış stoper.

    durumun vehameti ortada. bir de bunlara canı istediği zaman oynayan ve canı istesede istemesede verebileceği kısıtlı olan sağ bek ekle. ardından; birşey vermesini dahi istemediğimiz yerli bir solbek ve mevkisi olmadığı halde birşeyler yapmaya çalışan yabancı bir kanat oyuncusu ekle. al sana türkiye'nin en büyük takımının defansı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın