• 17467
    "bu benim için yeni bir heyecan, yeni bir ortam. beklentileri karşılayabilecek miyiz onu bilemiyorum. çünkü şu anda şampiyonluk için oynayan bir ekipte değilim. fakat bu takımın başında olduğum azerbaycan kamuoyu tarafından fark edilecektir. ekibimle birlikte bunu başaracağım’’

    “bazı transfer hamlelerimiz olacak. burada transfer kuralları biraz değişik. ilk on birde mutlaka dört azerbaycanlı futbolcu olması ve bunların birinin de 21 yaş altı olması gerekiyor. hem buradan hem de dışarıdan yapılabilecek transferler için program yapmaya çalışıyoruz. ihtiyacımız olan yerlere de transfer yapmak durumundayız. açıkçası buna ihtiyaç var."

    “bu, yeni bir misyon. ülkemi yeni bir ülkede temsil ediyorum. kamuoyunun maçlarımızı yakından takip edeceğini biliyorum. bunu zaman gösterecek fakat bundan kimsenin şüphesi olmasın. benim şüphem yok”

    “azerbaycan milli takımı için aynı şeyi söyleyemeyiz. bu konuda da azerbaycan'a yardımcı olacağız. azerbaycan, iddialı bir milli takım oluşturmak istiyor. bu futbolcular bu ligden çıkacaktır. biz bu sayıyı içeride artırırsak, kendi adımıza azerbaycan futboluna gerekli katkıyı sağlarız”

    mustafa denizli

    çok büyük hoca eyvallah ama hep yarıştan kaçar gibi bir hali var denizli'nin. kaç yıldır türkiye ligi'nde görev almıyor mesela. iran ya da azerbaycan'da ne işin var hoca? "bir kaç yıl çalışayım emekliliğime bakayım" havasındasın sanırım. gerçi yıllık 6,5 milyon euro alacaksan ne diye türkiye'de uğraşacaksın, o da ayrı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın