resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4805
    kadromuzda bulunmaması gereken yeteneksiz futbolcu. nedir abi bu adamı galatasaray a takımında tutan? nedir bu adamı türkiyenin en büyük futbol takımının kaptanı yapan? niye bu adamı gönderip yerine daha yetenekli ve genç isimler almıyoruz/alamıyoruz? (bkz: veysel sarı) (bkz: şener özbayraklı) (bkz: alpaslan öztürk)

    şimdi bu adam orta saha ve sağ iç olarak başladı kariyerine. hatırlıyorum o günleri, iyi de oynuyordu gelecek vaadediyordu. sonra sağ bekte daha iyi oynayacağını düşünüp bek yaptılar. bir bek oyuncusunda olması gereken özellikler nelerdir? orta açma, markaj, top kapma, çalım atma, hız, zeka, pozisyon bilgisi, iletişim ve belki bir iki özellik daha. peki bu sabri denen zatta bu özelliklerden hangileri var? sadece hız ancak o da tek başına hiç bir işe yaramaz, ahanda böyle pimi çekilmiş bomba gibi koşturur adamı. yani sabri orta saha oyuncusu zaten değil ama iyi bir bek hiç değil.

    peki bir kaptanda, hele ki galatasaray gibi bir takımın anlı şanlı kaptanında olması gereken özellikler nelerdir? söz geçirme, takımı ateşleme, motivasyon, liderlik, zeka ve bunların yanında da iyi bir oyuncu olması gerekiyor ki iyi oynayamayanlara "hop hemşerim" diyebilsin. peki bu sabri denen zatta bu özelliklerden hangileri var? hiçbiri. yani sabri değil kaptan, ikinci yahut üçüncü kaptan dahi olamaz.

    bu adam niye bizim takımımızda? niye bu kadar değer veriliyor? kimse bana galatasaraylı falan demesin. sabri benden daha galatasaraylı değil. galatasaraylı olmak bu takımda oynamak için, kaptan olmak için yeterli değil. duygusallığa gerek yok. inşallah en kısa zamanda güzellikle takımımızdan ayrılır, emekleri için teşekkür edilir. o yoluna, biz yolumuza..
App Store'dan indirin Google Play'den alın