resim
Uğur Uçar
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 680
    sakatlanana kadar çok iyi bir çizgisi vardı. ortaları, pıt diye dürterek attığı minik bacak araları, mücadelesi... iyi bir oyuncu ve güzel bir insandı uğur.

    galatasaray'dan ayrıldığı süreçten itibaren kendisini geliştirmek bir yana, mevcut çizgisini koruyamadı. muhtemelen bu düşüş devam edecektir. bunlardan öte uğur, ankaragücü'nde oynarken bizle oynadığı bir maçtan sonra röportajında, galatasaray için "bunlar" kelimesini kullanmıştır. belki kırıktı, belki de hırslıydı ayrıldığı için.

    herkes galatasaray'lı olabilir. ama büyük galatasaray'lı olmak zordur. talihsizliği bu dönemde oyuncu olması aynı zamanda. akıl hocaları, efsaneleri bile hata yapabiliyorken onun da yapması normal. işin öteki boyutu; hep söylerim, metin oktay şuan yaşıyor olsa ve galatasaray forması giyiyor olsaydı emin olun onu da yerden yere vuruyordu buralarda bazıları. galatasaray taraftarı özelinde değil, türk taraftarı asla memnun olmayan ve doyumsuz bir taraftar. mükemmeli arar durur sanki kendisi mükemmel taraftarmış gibi.

    velhasıl kelam yolu açık olsun. bahtı umarım güler yüzüne hep.
App Store'dan indirin Google Play'den alın