resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3669
    selçuk maalesef eski selçuk değil, bu gidişle olamayacak. takımın komple kötü olmasının ötesinde, kendisi kayıplarda kaç maçtır. gol atması tek tük asist yapması önemli değil. iki adıma pas veremeyen bir adama dönüştü, gerçekten üzücü bu durum.

    bu değişimin ardında yatan fizik yetersizlik(her maç 10 km barajını geçiyor ancak efektif yaptığı koşular tartışılır), fatih terim'in ayrılmasından etkilenmesi (kasti olarak oynamadığı yorumları var buna katılmıyorum.), ve özgüven eksikliği unsurları var. bu sezon bırakın etkili şutu, isabetli şut çektiğini göremedik. sorumluluk almıyor. melo onun kadar mücadele ediyor ve üstüne boşa çıkıp top alıyor, çabalıyor. selçuk çoğu zaman alıp kenara veriyor. hiç bir zaman çalımla adam eksilten, dripling ile defansın dengesini bozan bir oyuncu değildi ancak bu sene bir gariplik olduğu belli.

    sene başında hep söyledik, sağ iç, sol iç oynamak değildi problemi, problemi çok farklı şeyler. zira göbeğe geldi, sarkık oyun kurucu oldu tekrardan. ancak yine gelişme yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın