• 426
    1 aralık 2013 kasımpaşa galatasaray maçında daha 4. dakikada melonun şut çekerken ayağının kaydığını buna rağmen melonun aynı kramponlarla ilk yarıyı bitirdiğine dikkat çeken yazar.

    --- alıntı ---

    aynı saha, sadece 5 gün önce beşiktaş-konya maçında da kaymıştı böyle. dün 17’de selçuk kayıp pozisyonunu yitirdi, 20’de burak karşı karşıya pozisyona girebilecekken kaydı. 47’de umut yüzde yüzlük gol pozisyonunu kaybetti aynı nedenle... oysa aynı zeminde oynayan kasımpaşalılar (kusursuz olmasa da) daha iyi bastılar yere. sadece bu görüntü bile galatasaray’da yönetsel birtakım arızaların olduğunu, deyim yerindeyse saha içinin çivisinin çıktığını gösteriyor.

    galatasaray’daki tek arıza yönetsel değil tabii... teknik olarak da sarı-kırmızılı takım, şu anda ligin “performans aralığı” en geniş ekibi. başka bir deyişle, iyi günüyle kötü günü arasında en geniş fark olan takım. sivas maçında iki hızlı hücuma çıkışıyla ümit’e 2 kart gösterten burak, ödülünü madrid’de yedek oturarak almıştı! umut’un madrid’deki harika oyununun da ödülü, kasımpaşa’da yedek oturmak oldu! emre-ceyhun-riera-sabri, hemen herkes sırayla denenirken yekta, alışık olduğu eski stadında bile tek bir dakika alamadı... iyi performansların karşılığı forma, kötü performansların karşılığı kulübe olmayınca, hem gerçek hem de mecazi anlamıyla “ayakta kalma sorunu” yaşıyor galatasaraylılar.

    --- alıntı ---*
App Store'dan indirin Google Play'den alın