• 1
    galatasaray taraftarlarınca epeyce yapılan eylemdir. galatasaray'a hiçbir katkısı yoktur ve aksine zarar vermektedir. geçmişe de baktığımız zaman, biz yine kendimize epey zarar vermiştik. şimdi de, her başarısız sonuçtan sonra ve iyi oynanmayan futboldan sonra fatih terim galatasarayımızın başına geri getiriliyor.

    geçmişten de bir örnek verip başlıkla ilgili yazımı sonlandırıyorum;

    2002 yılında galatasaray başkanlık seçimlerini kazanan rahmetli başkanımız sayın özhan canaydın, seçimi 'herkesin gönlündeki teknik direktörü' getireceğim vaadiyle kazandı ve galatasaray'a geldiği ilk yılında süper kupa, şampiyonlar ligi çeyrek final ve şampiyonlar ligi 2.turu gösterme başarısını gösteren mircea lucescu ile yollar ayrılıp sayın fatih terim'i göreve getirmişti. yapılan onca transfer ve harcanan milyonlarca dolarlar. hepsi eridi gitti.

    burada fatih terim'i kötüleyemeyiz elbette. ben o dönem gelişini hatırlıyorum da, resmen futbol şubesi onun omuzlarına bırakılmıştı ve futbol konusunda ona yardımcı olabilecek kişiler yoktu. bu saçma hataların yapılması da gayet normal diye düşünüyorum.

    artık geçmişe bakmaktan çok geleceğe bakmalıyız.

    başka bir fatih terim yok. başka bir galatasaray yok.

    dipnotlu edit: fatih terim'i babamdan çok severim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın