resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 4730
    kazanmayı galatasaray 11indeki herkesten daha cok isteyen futbolcu. gecin efendim kaliteyi zartı zurtu. bana tuttu mu bırakmayacak, rakibini kovalayacak, maçı ısıracak oyuncu lazım. eli belinde savunmadan top çıkmasını bekleyen aşırı kaliteli topçulardansa sabri gibi gönülden adamlar lazım bana. cunku gördüğünüz üzere takım ekstra kaliteli ruhsuzlar ordusu olma yolunda ilerliyor. farkında mısınız beyler icinde bulundugumuz halin?

    kalitesi sınırlıdır, ama umut bulutun da kalitesi sınırlıdır unutmayın. elmanderin de golcülük yetenekleri sınırlıydı. bülent korkmazın stoper yetenekleri dünya çapında değildi. ama bu adamların ortak bir özelliği var; bu adamlar ne zaman sahadalarsa o zaman gözleri gören herkes futboldan anlamasa dahi görebiliyor ki bu adamlar kazanmak icin varını yoğunu ortaya koyuyor. oynayan 22 oyuncu icinde kazanmayı en cok isteyen adamlar onlar.

    bugun galatasaraylı oyuncuları izlerken nedense sadece sabrinin hırsını gördüm. keşke o dalga geçtiğiniz sabrinin içindeki kazanma arzusundan diğer oyuncularımızda da olsaydı da gecen hafta 10 kişi real madridden 4, ondan önce de fenerbahceden pozisyon dahi bulamadan tamamladıgımız macta 2 yememiş olsaydık.

    sabriyle dalga gececeğinize yada bu heriften kaptan mı olur diyeceğinize bize 4 tane de sabri hırsında adam bulun da oynadıgımız oyun birşeye benzesin. ha daha kalitelisini bulursanız amenna, ama bulamıyorsanız da elimizdeki abdurrahman çelebiye laf edip durmayın. cunku ben bugun sahada ondan daha cok kazanmayı isteyen goremedim.

    giderayak bir de tanım yapıp gidelim; kalitesi sınırlı, ama ruhunda galatasaray olan galatasaray kaptanı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın