resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4715
    sayın galatasaraylı kardeşlerim;

    sabri sarıoğlu galatasaray'ın yedek oyuncusudur. sağ bek, sağ açık, zorlarsanız orta sahanın ortasında veya sol bekte oynayabilen, takım içinde büyük çoğunluk tarafından sevilen, gelen tüm teknik direktörlerin kadroda tutmak istediği, ilk 11 için yetersiz, yedek için faydalı oyuncudur. lütfen bunun farkına varalım artık. yıllarca sabri'nin yaptığı olumsuz katkılar gibi olumlu katkılar da vardı. şampiyonluklarda zaman zaman önemli roller oynadığı da oldu. yıllarca ilk 11'de bazen başarılı bazen başarısızdı. yedekten girip önemli katkı sağladığı maçlar oldu. kadrodaki herkesi galatasaray 11'inde yıldız performansı verecek adam üzerinden değerlendirmeyelim.

    tutturulmuş bir sabri gönderilsin. sabri gitsin. sabri galatasaray'ın oyuncusu değil. sabri torpille oynuyor. değil kardeşim değil. sabri kadro derinliği açısından çeşitli mevkilerde oynayabilmesi açısından, takım içindeki saha dışı rolü bakımından, yerli olması bakımından ve zaman zaman iyi performans verebilmesi, takıma enerji katabilmesi bakımından, en iyi 2. yerli sağ bek olması bakımından galatasaray futbol takımının kadrosunda yedek olarak durması gereken bir futbolcudur.

    zaten yerli kıtlığı var, oyuncu bulamıyoruz. rotasyona bile oyuncu bulmakta zorluk çekiyoruz. hazır bonservissiz elinde bek yedeği var. daha iyisi gökhan gönül. alabilir misin? hayır. gücün yeter ama onlar vermez, kendi gelmez. alacağın türk sağ bekin sabri'den iyi olma ihtimali az, takıma uyma-kullanabilme ihtimalimiz meçhul...

    bırak kalsın işte sabri takımda. yerine alacağın yedeğe vereceğin parayı ilk 11 yerli transferinde ek kaynak olarak kullan veya yedeği olmayan mevkileri yedekle.

    bu arada dipnot: 1 aralık 2013 kasımpaşa galatasaray maçında bana göre takımımızdaki çoğu oyuncuya göre iyi bir performans sergilemiştir. mücadele etmesinin yanında ilk yarıda drogba'ya iyi bir uzun top atmış 2 defa defansta kritik sayılabilecek müdahale yapmış, ikinci yarıda da benzer 2 tanesini burak'a atmış, sol beke geçtikten sonra hücuma top taşımış, takıma enerji katmış ve de güzel bir neredeyse mutlak asisti drogba tarafından kaçırılmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın