resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3665
    (bkz: 1 aralık 2013 kasımpaşa galatasaray maçı)'nda gene kötü oynamıştır. anlamadığım iş, 36 yaşındaki drogba bile lüzumsuzca eleştiriliyor ama selçuk'a laf söyleyen yok. bu adam bu krediyi nerden alıyor, harbiden anlayamıyorum. altyapıdan mı çıktı? yok. doğuştan galatasaraylı mı? yok. e bu adamı sırf 2011/12 şampiyonluğundan dolayı bu kadar abartıyorsak, ayhan akman'a çok haksızlık etmişiz gerçekten.

    şimdi anlayamadığım bir başka iş, selçuk'un her maç ilk 11'de olması. gerçekten çok formsuz ve çok kötü oynuyor, ama yerine başka birisi denenmiyor. ha denense zaten kulübede kim var orası da meçhul. şimdi bu nasıl bir kadro planlamasıdır sorarım size?

    daha da anlayamadığım olay ise şu. bu akşam sahadaki en rezil performansı gösteren selçuk olmasına rağmen, bir tane eleştiri yok. millet eray'a takmış. eray da olmaza 1 puanı bile alamayacağız ama adam eray'ı eleştiriyor. yahu arkadaş bu takımın bu kadar yavaş atağa kalkmasının ana sebebi selçuk'tur. emre çolak bile ikinci yarıda girince dikine gitmeye çalıştı. ama selçuk ne yapıyor ediyor ancak geri pası verebiliyor.

    yahu bu selçuk inan put mudur arkadaş? yani hangi ara hagi seviyesine geldi bu adam şaşırıyorum doğrusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın