• 303
    ikinci yarı uyanan bir galatasaray vardı. bunda tabii kasımpaşa'nın hiç bir şey yapmadan sadece ileri uçtaki oyuncularının hareketlerinden gol beklemesi bu duruma yardımcı oldu.

    maçın ilk devresinde gram top oynamadık. klasik problemimiz ortada topu alan olmaması zaten tıkadı bizi. kasımpaşa hakkını vermek lazım vasat üzerinde pres yaparak kilitledi bizi ki biz kilitlenmeye müsaitiz. selçuk yine kayıp yine kayıp. geriye gelmiyor, top almıyor. ikinci devre golden sonra tüm takım vites attırdı, kasımpaşa iyice düştü oyundan fakat selçuk yine yok yine yok. emre çolak bile daha çok insyatif aldı ikinci devre.

    umut ve emre değişikli ile oyunu döndürdük bir nebze. emre'nin hakkını vermek lazım çok kritik yerlerde top alıp kenarlara dağıttı. umut hiç bir şey yapamasa bile hareket getiriyor. o açıdan katkı vermedi demek abes olur.

    çok tepki aldım bu işler ruhla olmaz dedim diye. yineliyorum. dortmund 120-122 km civarında koşuyor çoğu maçında. yıldızlar karması real madrid her maç senin koştuğundan çok koşuyor (hani yıldız adam koşmaz havası var vs.). lige dönüyosun, kazandığın maçlarda dahi çoğunda rakip senden çok koşmuş. rakibin fenerbahçe 90 dakika, top oynamasa bile yırtıyor. sprint sayılarını hiç söylemeyeyim 2 katı adeta takımın. yani önce fizik kondisyonu sağlayacaksın. adım atamayan futbolcuyla, istersen spirit breaker olsun (dota'ya selam) kazanamazsın. ruh'a örnek verirsek, 1-1'den sonra bahsettiğim parametrelerin ötesinde takım istedi oyunu. gerçekten istedi. fakat selçuk artık adım atacak hali yoktu. kayboldu gitti.

    özellikle golden sonra hücum hattımız çok çalıştı. hakkını vermek lazım. kaçan goller ise komedi. drogba'ya çok kızamıyorum. adam 35 yaşında, vücudu kaldıramaz artık bazı şeyler. fakat burak yine yanıltmadı sağolsun bizi. kafa vurmayı unutmuş bir burak var karşımızda. eboue''nin yapması gerekenler sakatlanmadan önce bir 15 dakika yaptığı gibi, dikine delmesi lazım defansı. bu çok önemli bir özellik. dün alper potuk'la gördük. göbekten veya göbeğe yönelip bunu yapabilirseniz tamamen denge bozulur rakibin.

    herşeyin ötesinde alınabilecek bir 3 puan vardı. ancak bu takımın sorunları büyük. 1. olarak fizik durumu çok kötü, 2. olarak bu takımdan gitmesi gereken çok oyuncu var ve 3. olarak yedek denen olgumuz yok. selçuk rezil ötesi olmasına rağmen kesemiyoruz. problemlerden biri bu.

    açıkcası bu sene şampiyonluk artık gelmez diye düşünüyorum. çok önemli gelişmeler (fenerbahçe'nin içinde olaylar çıkması, puan silinmesi vs.) olmazsa şampiyonluk açısından kepenkleri indirdik. umarım yanılırım.

    son olarak tekrar selçuk inan..resmen farklı bir orta sahaya evriliyorsun umarım buna bir ara dur diyeceksin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın