• 85
    öncelikle ara transferde bazı oyuncular ile direk yollar ayrılmalıdır. bunlar:

    - amrabat: yediğimiz en büyük kazık. bedavaya bile yollanabilir.

    - dany: açıklamaya çok gerek olmayan vasat altı el bombası. verdiği zarar çok büyük. aynı amrabat gibi bedava yollanabilir.

    - riera: aldığı maaşa göre alınan verim resmen şaka gibi. acilen gönderilmeli.

    bu oyuncular ile yollar ayrılırken sol bek çalışması için yönetim gecesini gündüzüne katmalıdır. ayrıca kaliteli yerli oyuncuların çoğu ile temasa geçilmeli ve cimrilikten uzak durulmalıdır. birde olurda 2.tura çıkarsa cimrilikten baya baya uzak durulmalıdır.

    bir kanat oyuncusu alınmalıdır. ama gerçekten kaliteli, adam eksilten dünya çapında yıldız bir kanat oyuncusu takıma katılmalıdır.

    ama en önemlisi oyuncuların bozulan moralleri bir şekilde düzeltimelidir. yaşanan güven kaybı çok büyük. planlı bir çalışma ile oyuncularımızı geri kazanmalıyız. ayrıca mancini takımı çok iyi tanıması gerekiyor. gerekirse sabahlara kadar çalışarak yapılacaklar hakkında bir yol planı çizmek zorunda. çok yanlış kadrolarla çıkıyor maçlara. özellikle madrid maçında ki kadroya bakan ne demek istediğimi anlar.

    umarım ligin ilk yarısını en az zararla kapatır ve ikinci yarıya bomba gibi en önemlisi maçın son anına kadar savaşan bir takımla başlarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın