• 1396
    şimdi biraz içimi dökeceğim sevgili sözlük daha önemli bir işiniz varsa okumasanız da olur ;

    kadrosunda rakibin kasığına çivili kramponla basan meireles, önde olduğu ve son dakikalara girdiği için galibiyeti garantilediği bir maçta götüle top tutan volkan demirel, rakibi yerdeyken ardarda tekmeler sallayan fakat bu yüzden ceza bile almayan caner erkin, galatasaray'a gol attıktan sonra eliyle 6 işareti yapan fakat o skorun alındığı tarihte fenerbahçe'nin belki de galatasaray'da oynayan bir futbolcu olduğunu düşünen christian ve ek bilgi vermeye gerek duymadığım emre belözoğlu'nu bulunduran, şike yapıp sahaya yansıtmayan, bağırsak rahatsızlığına muz tavsiye edilen* ve maça akşam yemeği olarak bir muz getiren ve sinir anında elindeki muzu sallarken yanlışlıkla siyahi bir oyuncuya denk gelen taraftarı olan, fakat bu taraftarın muz sallamasından ötürü gerçek, yani taraftarın hastalığı ortaya çıkınca hiçbir ceza almayan, lige erken havlu atmasıyla yayıncı kuruluşun zarar edeceği düşünülerek, tekrar şampiyonluk yarışına girmesi ve hatta mümkünse şampiyon olabilmesi için play-off sistemi getirilen, bu sistemle de şampiyon olamayınca bizim futbolcularımızınalın teriyle aldığı kupayı kaldırmasını engellemek için stadın ışıklarını söndüren, avrupadan men cezası almasına rağmen hala müzesinde şikeli şampiyonluğun kupasını bulunduran, arkasında sırf onlar 2 yıl avrupaya gidemeyecek diye yabancı sınırını gitgide geriye çeken koskoca türkiye futbol federasyonunu ve tüpçü yıldırım demirören'i bulunduran, şike yaptığı kanıtlanan ve bu nedenle hapse düşen başkanlarını ikinci kez açık ara başkan seçen, her geçen gün insanların futboldan biraz daha soğumasında neden olan sözüm ona futbol kulübüdür.

    şakayla karışık yaptıklarının üstü kapatıldığı yetmediği gibi, bir de son oynanan 30 kasım 2013 fenerbahçe beşiktaş maçı'ndan sonra bir yöneticileri çıkıp '' önümüzü kesiyorlar hakemler yandaş '' gibi açıklamalar yapmıştır.
    demek ki bu kadar basit anasını satayım. böyle bişey oldysa bile demek ki bizden fazla para verdiler deyip susmaları gerekirdi.
    uefa bile iki yıl cezayı sırf ceza vermek için verdi. adamlar anlam verememiştir düşünsene bu kulüp şike yaptı diyosun, adamlar sizi duymamazlıktan geliyor. şike yaptı verin cezayı diyosun, federasyon başkanı çıkıp sahaya yansımadı diyor.

    şunu çok samimi söylüyorum sevgili sözlük eğer galatasaray şike yapmış fenerbahçe temiz çıksaydı, yemin ediyorum bir daha galatasaray'lıyım demezdim.
    çünkü benim tuttuğum galatasaray, bugün olduğu gibi temiz bir galatasaray.
    ama fenerbahçe bu ligde kaldığı sürece, bizim daha başarılı olmamızı engelleyeceklerini ve en fazla fenerbahçe'nin bir tık önünde olmamıza izin verileceğini bilmek de sinirimi bozuyor.
    çünkü biz ne kadar iyi olursak, ligin rekabeti o kadar azalır. biz ne kadar iyi olursak yayıncı kuruluşun reklam gelirleri o kadar azalır.
    bu nedenle ne drogba nesneijder, kimi getirirsek getirelim kendi küçük dünyamızdan, kendi küçük spor toto süper ligciğimizden çıkmamıza, büyümemize izin vermeyecekler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın