• 679
    herkesin kendi işine göre sınır çizmeye çalıştığı sözlüktür, galatasaray kulübünün başkanın inancını söyleyen ve kendisinin de aynı inancı paylaştığını belirten kişiyi afaroz edip, o'nun üzerinden sözlük sınırı çizmemek gerekir, burda ülke gündemi tartışılmıyor, tüm yazılanlar, konular galatasaray ve galatasaray sevgisi paralelinde gerçekleşiyor buna karşı kimsenin bişey dediği yok ama satır arasında kendi inancını söyleyen kişiye karşı bu tahammülsüzlük niye?

    milleti işkembeden sallamakla itham eden kişilerin "çok" sevdiği futbolcunun da aynı inancı paylaştığını da belirtmek isterim, bu ne perhiz derler adama.

    sert uslupla yazı yazmak o yazının doğruluğunu ispatlamaz, sevgimiz galatasaray sevgisi, ben kimsenin inancına bakmadan tribünde sarmaş dolaş oluyorsam, milletin de benim inancıma saygı duyması gerekir.
    adnan polat'ın alevi olmasından gurur duyan galatasaraylı bir alevi'nin sözlüğe ne gibi bir zararı olabilir? hadi bunu da geçtim bu kelimeyi duyunca vebalı gibi davranan insanlara ve onlara hak veren insanlara ne demeli?
App Store'dan indirin Google Play'den alın