2013-14 UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off 5. Maçı
Santiago Bernabeu
4 - 1
  • 375
    maç ile ilgili fazla bir şey yazmayacağım. takım kalitesiz olunca, sonuç doğal oluyor. karşında avrupa'nın top 10 kulübünden biri var. 8 kişi kalsalar da çok şey değişmezdi.

    benim derdim taraftarla. oraya kadar bir şekilde gitmişsin, eyvallah. ne kadar da güzel yapmışsın, bir iz bırakma şansın var. "ooooooo, koyun şu ibnelereeeee, koyun şu ibnelereeeee ......" arkadaş bu nedir? takımın zaten yarıdan fazlası yabancı, ne söylediğinizi anlamıyor, onlara zaten ninni gibi geliyordur da türk olanlar da uğultudan başka birşey duymuyorlardır. bütün maç yahu, bütün maç! bi maçın başında bir de ikinci yarının başında üçlü, omuz omuza o kadar. takım ne kadar basiretsiz olursa olsun, seyirci hele ki o maça giden seyirci bunu yapmayacak. takımı kamçılayacak tezahürata girişecek.

    ben mi geri zekalıyım baen gerçekten merak ediyorum. bu ninni tezahüratlarla gaza gelen hangi takım var? şampiyon ol son 5dk. söyle, maçı garantile söyle, anlarım. yani yine istemem mıymıymıy tezahüratı da anlarım. arena'da da var bu hastalık, mıyır myır birşeyler söyleniyor. yeter lan, biri anlasın artık bu işin böyle olmayacağını.
App Store'dan indirin Google Play'den alın