2013-14 UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off 5. Maçı
Santiago Bernabeu
4 - 1
  • 187
    ilk yarım saat içerisinde gol yemediğimiz taktirde , oyunun en azından bir beraberlik alabilecek şekilde bize döneceğini düşünüyorum.
    bu tarz zorlu deplasmanlarda , özellikle hücum gücü çok yüksek takımlardan ilk yarıda gol yememek , oyunun gidişatı açısından çok büyük önem arz ediyor.

    rakibin orta sahasında eksikler var , bu yüzden selçuk inan felipe melo ikilisi eğer yine bildiğimiz iyi oyunlarını oynayabilirlerse , orta sahada üstünlüğü alıp , tempoyu ayarlayıp oyunu yönlendirebiliriz. bu sebeple maçın kilit adamları selçuk inan ve felipe melo olacaktır.

    real madrid sahasında çok baskılı oynayan bir takım olduğu için , kaptığımız topları akıllı bir şekilde kullanırsak , rakibin orta sahasındaki eksikler sebebiyle orta sahalarını hızlıca geçip bruma , burak yılmaz gibi hızlı oyuncularımızla ve didier drogba gibi kaliteli bir bitiriciyle pozisyonlar yakalayabiliriz.

    ayrıca bu maçta kesinlikle defansımızın tam konsantre oynaması gerekiyor. maçın bizim adımıza anahtarı savunmada hatasız , hücumda ise sakin kalıp bulduğumuzu atmak , ancak böyle oynayabilirsek puan veya puanlar çıkartabiliriz.

    son olarak, galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır !
App Store'dan indirin Google Play'den alın