resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 2689
    semih 2 sezondur olduğu yerde duruyor ve kişisel gelişimi adına herhangi bir çaba sarfetmediğini görmek üzüyor. top class bir stoper olabilmesi için tüm şartları sağlayan bir futbolcu semih. ancak eksikleri çok.
    örneğin kas kütlesinin eksikliği her türden forvete karşı bir gardiyan olmasını engelliyor.
    hızlı sayılabilir ancak pozisyon alma konusunda eksikleri mevcut.
    ayağı düzgün ancak toplu oyunda vasatın üzerine çıkamıyor. eski partneri ujfalusi pas istasyonu olarak takımı rahatlatırken kendisinin bu anlamda ujfalusi'den bir şey öğrenmemesi üzücü.
    kafa toplarında pozisyon kaybı yapabiliyor. uzun boylu bir oyuncu değil ancak yan toplarda/kafa toplarında pozisyon alabilmek çok önemli ve semih bunun üzerine 3 senedir bir şey koymuş durumda değil.
    bir diğer konu topu uzaklaştırma becerisinin gelişigüzel bir uzaklaştırma şeklinde olması. beğenmediğimiz dany bile topu uzaklaştırırken takım arkadaşlarının pozisyonuna göre vuruyorken bu fundamentalin altyapıda öğretilmemesinin eksikliğini hissediyor semih.

    tüm bu eksiklerini giderirse top class bir stoper olabilir. şu anda da ligin en iyi stoperlerden birisi ve takımımızın da en iyi stoperi. ancak yukarıda saydığım özelliklerden 1 veya 2 tanesini geliştirdiği anda avrupanın sayılı stoperleri arasına girebilecek yeteneğe sahip. onda olandan fazlasını istemiyoruz. daha iyisini yapabileceğini biliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın