• 1337
    2013-2014 sezonunda 12nci haftaya girerken 11 macin ucunde 90+ gol bulmus takimdir. bu maclarin tamami beraberlikle sonuclanacakken son saniyede fener hanesine 3 puan olarak islemistir. 11 macta 3 mac cok ilginc bir rakam. normalde sampiyonluga oynayan takimlar bir sezonda 3-4 maci 90'da cevirirler.

    oturup mantikli dusundugumuzde ekstra kazanilan 6 puan var. bu goller olmasa fener 22 puanla kasimpasa'nin ardindan 2nci sirada yer alacak ve kasimpasa ile puan farki 3 olacakti. yine 22 puanli sivasspor ile ikinciligi paylasacak galatasaray'dan da sadece 3 puan önde olacakti.

    kisacasi bu sezon fenerbahce ite-kaka ve bal börekle ilerliyor. 11 macta 3 macin son saniyede cevrilmis olmasi buyuk bir mucize. bu sezon sampiyon olurlarsa bu buyuk bir mucize sonucu gerceklesecek. 90'da uyduruk bir serbest vurus, bitmesi gereken macin 30 saniye daha oynanmasi, "fener atana kadar" geyigi kisacasi bir film dönuyor ama benim bu yarim aklim tam idrak edemiyor durumu.

    devre arasina kadar puan farkini indirebildigimiz kadar indirip, devre arasini efektif kullanirsak bu kamillerin cekirge gibi sicramasina mani oluruz ve 4ncu yildizi takariz.

    yeter ki galatasaray taraftari takimina, hocasina ve futbolcusuna guvensin. sahip ciksin. biz olmadan galatasaray tek basina basaramaz bu sene...
App Store'dan indirin Google Play'den alın