resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 2669
    kendisini yerden yere vurmadan önce son 1.5 senedir igneyle sahaya ciktigini unutmamamiz gerekir. saglam bir semih soyadinin hakkini elbet verir ama sans yok bu cocukta...

    ----alinti----
    a milli takım’ın, kuzey irlanda ile oynadığı maçta sakatlanan ve kadrodan çıkarılan semih’in durumunun tahmin edilenden çok daha ciddi olduğu belirlendi. 1.5 yıldır halk arasında ‘bel kayması’ olarak bilinen sorunu yaşanan ama buna karşın iğne ve tedavilerle oynatılan 22 yaşındaki oyuncunun rahatsızlığının ileri boyuta geldiği ifade edildi.

    genç savunmacının son olarak belindeki bir kemikte kırık meydana geldiği ve ameliyatın kaçınılmaz olduğu öğrenildi. fıtık başlangıcı teşhisi konulan semih ile ilgili birkaç gün içinde önemli bir karar verileceği vurgulandı.

    kritik bir tercih yapacak olan semih’in yaşadığı ciddi soruna karşın iğnelerle sezonu tamamlamak istediği, doktorların ise “telafisi imkansız hasarlar ortaya çıkabilir” diyerek oyuncuyu ameliyata zorlayabilecekleri bildirildi. ameliyat halinde semih’in sezonu kapatacağı ancak iğnelerle devam etmesi durumunda ise futbol hayatının tehlikeye gireceği ifade ediliyor.
    ----alinti----
App Store'dan indirin Google Play'den alın