resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 286
    "adam gibi bir adam" daha ayrılıyor aramızdan demek!

    türk futbol tarihini yeniden yazan bir adamdan bahsediliyor, yuhlanarak değil, güller ve alkışlarla uğurlanması gerekirdi. tugay'a * gösterilen itibarın yarısını da mı haketmedi? tugay sivasspor maçında orta sahaya gelerek rakip takımın kaptanından forma ve çiçek jesti alırken, o neler düşünüyordu acaba o kara gözleriyle? neler geçiyordu o güzel ve -sadece- galatasaray için çarpan yüreğinden?

    ne yaptı bu adam? "başka bir formanın renkleri bizim adamlığımıza sığmaz" diye düşündüğü için mi attılar kafasına o aptal cihazı? sakatlığı düzelmeden takımın ona ihtiyacı olduğu için oyuna girdiği ve her zaman en iyi yaptığı, hatta sezon başında bile yaptığı ortayla galatasaray'a süper kupayı kayserinin * elinden aldığı için mi edildi o küfürler, "bu büyük galatasaraylıya"?

    neyi eksikti tugay'dan? ingiltere'ye gidip kapitalizmin çarklarından geçmemiş olması mı? bir kere bile magazin basınında haberi çıkmaması mı? yüreğindeki futbol aşkını, galatasaray aşkını, türkiye aşkını kim inkar edebilir?

    işim dolayısı ile afrika'nın çeşitli ülkelerine seyahate gittiğimde bana 3 tane isim sayarlar türk olduğumu öğrenince, bunlardan biridir "hasan şaş" kimin hakkı var, bu adamın o kocaman yüreğindeki futbol sevgisini öldürmeye adına karar vermeye? transferiniz, yurtdışına yolladığınız eurolarınız batsın, kaç tane hasan var, kaç tane kaldı etrafınızda, saydınız mı? hiç kalmayınca, arda'lar, sabri'ler gittiği zaman kimlere bulaşacağız peki? havaalanında kime telefon atacaksınız o zaman? çok büyük ayıptır bu, galatasaray'a ve tarihine yakışmamıştır.

    iyi ki böyle platformlar var da, "kim adam, kim değil" dilimiz döndüğünce anlatabiliyoruz. geçmişini de biliyoruz bu kulübün ve bu ülkede başarının nasıl "ödüllendirildiğinin"(!) bunları bir çapta düşünüp, hala youtube'da, uefa kupasının kaldırıldığı parken stadı soyunma odasında nasıl "göbek attığını" görünce ve de bunlara gülünce utanmıyor mu bazıları?

    öyle ya da böyle, "adamdır", "galatasaraylıdır", "parçalıya en yakışanlardan biridir", "küffarın stadında, kupa sevinicini 'yerel duygularla' kutlayabilendir" ve "sarı kırmızı renkler dışında forma giymeyi kabul etmeyendir"

    duyuyor musun küçük *, duyuyor musun semih *? öbürünü de anacaktım da, hasan şaş başlığına adını açmaya değmez!
App Store'dan indirin Google Play'den alın