resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 277
    bundan önce çok vedamız oldu futbolcularımıza, sırtlarındaki galatasaray formasını çıkarırlarken yada zorla çıkarttırılırken.
    ancak hiçbirinin vedası hasanınki gibi olmamıştı.hasan gibi hissettirmemişti hiçbirisi takımdan ayrılırken....
    hiçbirisi hasan kadar üzmemişti beni. bunun sebebi hasanın hagi den yada hakan şükürden bin kat daha iyi bi futbolcu olması değil kesinlikle. hasanın o forma için yaptıkları da değildir onu benim kaptanım yapan, o forma için yapmak istedikleridir onu hasan yapan onu benim takımımın kaptanı yapan.
    bundan sonra yorumcu da olsa hiçbir zaman hakan ünsalın yapmış olduğu gibi bir zamanlar ekmek yediği gemiyi dibe çekmeye çalışmayacaktir,bu yüzden hasandır o.

    sırf kendini yuhalayanlara inat sivassporda forma giyebilirdi. *sivasspor forması giyseydi gene canım yanardı her hafta yanardı hatta ama keşke bırakmasaydı da giyseydi o sivas formasını..koymazdı bu kadar onun futbolu bırakması kadar sivas forması giymesi..fakat hasan o formayı giydiğinde kendi canının da yanacağını biliyordu bizim canımızı da yakarken. o da biliyordu bunu.
    bizim 2008 2009 sezonunda kaybettiğimiz şampiyonluk yada uefa kupası finali filan değildir.galatasaray bir değerini daha kaybetmiştir.benim için önemli olan budur.bizim için önemli olması gereken budur.yoksa şampiyonluk kazanabileceğimiz daha çok sene olacaktır önümüzde fakat hasan ve hasan gibileri her sene her dönemde göremeyeceğizdir bundan sonra..olsun varsın kaybettirsin hasan bir iki maç ne kadar maç kaybettirirse kaybettirsin kazandırdıklarının değerine ulaşamayacaktı hiçbir zaman. yada başarısız olması onun başarısını gölgeleyemeyecekti hiçbir zaman. bunu unuttular onu bu takımdan futboldan yaka silktirtenler.
    son olarak;hoşçakal kaptan yolun açık olsun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın