resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4645
    yabancı sınırlaması 1 olsa bile bu formayı giymemelidir.

    arkadaşlar bütçesi 200 milyona yakın, türkiye'nin ek köklü spor kulübünden bahsediyoruz. sadece avrupa'da değil, dünyada bir marka olan ; türkiye denilince akla ilk gelen unsurlardan birinden bahsediyoruz. bu takım galatasaray.

    bu formanın altındaki her futbolcu belli bir yetenek skalasının üstünde olmalıdır diye düşünüyorum ben. galatasaray profesyonel futbol takımı dünya kulübü olacaksa galatasaray'ı çok sevenlerle değil, galatasaray'a maksimum katkıyı verip başarılar elde etmesinde pay sahibi olacakla devam edilmeli. (tabi ki sporcu bazında konuşuyorum)

    bu adamın tek vasfı iyi bir galatasaray'lı olması senelerce. bide dribling yeteneği var işte az buçuk. o kadar. 10 senedir ne bir pas şiddeti ayarlamayı öğrenebilmiş, ne kalecinin nerde drduğuna bakıp geri pas atmayı, ne de rakip kontra'ya çıkarken hakemle didişmek yerine görev bölgesine koşmayı.

    birde bu adam galatasaray futbol takımının kaptanı. niye ? eski diye. mazisi var diye. beşiktaş futbol takımı daha 3 aydır takımda olan tolga zengin'e kaptanlık verdi. sırf karakteri, motivasyon kabiliyeti ve üslubu sebebiyle.

    biz ise daha 2 pozisyon üst üste aleyhine karar verince sinirlerine hakim olamayıp saçma sapan hareketlerle her maç sarı kart gören, seviyesi ve kabiliyeti belli bir adamı kaptanımız yapmışız birde her maç medet umuyoruz.

    iddia ediyorum, anadolu kulüplerine gittiği an baros'tan farkı kalmaz. 60., 70.dk dan sonra zor görür formayı.

    git artık lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın