• 31
    bir ara kimse sormaya cesaret edememis galiba diye dusundugum ama en sonunda sorulan bir sorunun yer aldigi toplanti. "mersin macindan sonra bes ayda ne degisti de, bu federasyonla calismaya karar verdiniz?". acikcasi benim fatih terim'in takimdan ayrilmasinda en cok kafami kurcalayan konu buydu. fatih terim'in yaniti da "ulke cikarlari icin herkes bir araya gelmelidir" seklinde oldu. iste burasini anlayamiyorum. kendisinin yerinde oldugumu dusunuyorum, galatasaray teknik direktoruyum, ulkenin bir numarali futbol adamiyim, milli takim kotu gidiyor ve secildiginden beri basinda bulundugum takimin onunu kesmek icin herseyi yapan, takimim sampiyon oldugunda kupa vermeye bile gelmeyen, daha bana yeni 9 mac ceza veren bir federasyonun baskaniyla milli takim icin kahvaltida gorusur muydum? yoksa ne haliniz varsa gorun, kendiniz ettiniz, kendiniz bulun diye mi dusunurdum? sanirim ikincisi. zaten milli takimin bu son dort macindan once de genel durum boyle degil miydi taraftarlar arasinda? milli takim kimin umrundaydi allah askina? herkes icten ice sevinmiyor muydu bu federasyon boyle bir basarisizlik yasadigi icin? simdi boyle dusunenler mi ulke cikarlarina daha cok onem veriyor? yoksa sikenin ve sikecinin dostu federasyonla bir araya gelenler mi?

    bunun disinda fatih terim'in zaten hemen hemen bildigimiz seyleri anlattigi bir toplanti oldu. unal aysal fatih terim'i haziran'da bir kez daha secildiginden beri gondermek istiyordu ve yildirim demiroren onu milli takim teknik direktorlugu icin arayinca bu plani uygulamaya koydu. hatta kim bilir, belki de kendisi daha onceden soylemistir, fatih terim'e teklif goturebilirsiniz diye. tum bunlar ortadayken, fatih terim gonderildigi gunden beri resmi site, gstv ve medyadaki elemanlar araciligiyla cocuk kandirmaya calisiyor unal aysal.

    tabi tum bunlar yasanirken olan kime oluyor? ne fatih terim'e, ne de unal aysal'a. olan sana, bana, ogrenci haliyle parasini zar zor denklestirip maca giden insanlara oluyor. bizi de dusunen yok zaten, o yuzden hava hos.
App Store'dan indirin Google Play'den alın