resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 3234
    emrenin asıl sorunu ne fizik ne teknik ne de yetenektir. emrenin asıl sorunu mentaldir.

    emre tipik bir teknik türk oyuncusu. topu ayağına aldığında ilk önce ya çalım atacak, ya da etrafında bir kere dönüp topu aldım mnskym diyecek. emrenin bir kere tekten oynadığını veya daha topu almadan boşa kaçan arkadaşlarını aradığını göremezsiniz. ben olsam mancinin yerinde sabahtan akşama kadar sneijderin videolarını izletir kalan vakitlerinde de duvarla tek pas yaptırırım emreye.

    diğer bir sorunu ciddiyetsizlik. kuzey izlemesinden bahsetmiyorum, isterse emmanuela izlesin. benim bahsettiğim sahadaki ciddiyetsizliği. en az 10 tane maç sayabilirim size emrenin laubalice top kaybı yapıp rakibe gol pozisyonu verdiği veya gereksiz faul kazandırdığı pozisyonları. hata ayrı şey, ama geçen seneki gençler veya antep maçındaki gibi yaptığı top kayıpları veya fauller tamamen ciddiyetsizlikten.

    emrenin asıl ihtiyacı sağlam bir mentör, burada yoksa ya avrupaya kiralık olarak bir sene göndereceksin ya da ptt 1.lige. ya burnu sürtülecek aklı başına gelecek ya da profesyonelliği öğrenecek. yoksa bir maç fena oynamaz, 3 maç kaybettirir kalan maçlarda da saç baş yoldurur.

    sabahtan akşama kadar selçuk ve sneijder ile takılması lazım. ondan sonra tekrar bakarız artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın