resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4601
    sabri'nin galatasaray kalitesinde olmamasına hemfikirim ancak karabük ve kayseri maçında yenilen gollerde direkt suçlamak mantıksız.

    27 ekim 2013 kayserispor galatasaray maçında galatasaray'ın oynadığı 4-2-3-1 formasının ileri 3'lüsünün sağ ve sol tarafındaki futbolcular kanat değil hücum oyuncularıydı. dolayısıyla sabrinin kanadındaki umut'un mutlak suretle defans yapması gerekiyor. bakın geri gelme demiyorum. geri gelmek ayrı, aktif defans yapabilmek, adama basabilmek, adamı kucağına alabilmek, gerekirse kademe yapıp gerekirse müdahale oyuncusu olabilmekten bahsediyorum. sabri hücum beki özelliğini ön plana çıkarmak için geri koştuğunda açıklarını kapatacak bir kanat oyuncusu bulamadı. aynı şekilde dany'nin de haksız yere eleştirilmesi sebebidir bu. o kanatta da burak neredeyse adam akıllı hiç defans yapamadı.

    kophenag maçında rakibi çizgiye indirmeyen bi bruma gördük. bu sebeple eboue ve bruma kanadı hiç aksamadı. ancak kaysersipor maçında umut bruma kadar iyi savunmaya yapamadığı için sabri çok boş alan bıraktı gibi gözüktü. buna chedjou'nun formsuzluğunu da ekleyebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın