resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 3217
    kendisi hakkında üç önemli bilgi:

    1)kendisi fatih terim'in prenslerinden değildir, rijkaard'ın prenslerindendir. bu adam ilk kez sahaya çıktığında "arda'dan da iyi olacak!" diye heyecanlananlardansın sen de muhtemelen.
    2)kendisi yıllar boyunca yapması gereken fiziki çalışmayı yapmamış, önemsememiş, belki de hocaları olması gerektiği gibi kılavuzluk edememiştir. sonuç olarak fiziki eksiği büyük ve yaşı da ilerliyor.
    3)kendisi aslında çok iyi bir ayak içine ve hiç de fena olmayan bir tekniğe sahiptir fakat mental olarak kendini geliştirmek adına hiçbir şey yapmamış veyahut hocaları tarafından uygun eğitime tabii tutulmamıştır.

    sonuç olarak; çok iyi bir oyuncu olma fırsatını tepmiştir, yine de mevcut galatasaray kadrosunda yabancı oyuncu sınır ile birlikte düşününce ara ara süre alması, ilk on sekize girmesi çok da şaşırtıcı değildir. halbuki; üzerine düşülse, doğru mental ve fiziki eğitim verilse, sistemi işleyen bir takımda nuri şahin etkisi yaratabilirdi. ne yazık ki; bu ülkenin kaderi bu. çok zeki ve çok çalışkan olmayan oyuncular, asla üst düzey futbolculara yaklaşamaz dahi bu ülkede.
App Store'dan indirin Google Play'den alın