resim
Dany Achille Nounkeu Tchounkeu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 1441
    defans mevkiinde genel olarak yaptığı akıl almaların en az tolere edilebileceği pozisyon olan bek pozisyonunda rahat sayılabilecek bir rakibe karşı sırıtmamıştır.

    carlos'u forvete koyup yardıran veletler misali nicedir ağlanıyorduk "sol beke alalım adam hızlı deyyü " . açıkçası bizi haksız da çıkarmadı. imparator geldiğinden beri * muhtemelen rakip hocaların aklına ilk gelen "bunların sol kanat maden, koyayım yardıran birini, aksın cayır cayır" idi. bir benim mi gözüme çarptı bilmiyorum, maça başladıklarında kopenhavn taifesi dahi * 20-25 dakika kadar soldan akmayı denedi de yemedi sanki.

    riera bildiğin futbol zekası ile kotarıyordu, hakan ise malum. en iyi gününde pozisyon bilgisi yalanına kanıp süslüyorduk kendisini. welbeck örneği verilmiş, hocu o ve valencia'yı hakan balta ile mi durduracağız :( dany ne yapsın, 100 milyon öroluk elemanı koyacan anca, o da açığa evrildi aq.

    tabi kendisi bildiğin abdurrahman çelebi, tek maçlık performans üzerinden sırtına vurup ağzına kesme şeker sıkıştırmak yalancı bahar olur anca. eldeki mevcut imkanlar dahilinde en mantıklı seçim gibi duruyor. kalpten öldürmüyor en azından mna koyayım..

    not: sevemedim gitti seni sakarya.

    dinleyin, iyi şarkı. http://www.youtube.com/watch?v=MXXRHpVed3M
App Store'dan indirin Google Play'den alın