• 89
    maç notları özetle şu şekilde.
    1. maç öncesi pegasus bülent tulun'u asy arena dışına davet etti.
    2. galatasaray taraftarı ceyhun gülselam oyundan çıkarken ıslıkladı. gerçekten seyircimize allah akır fikir versin.
    3. galatasaray takımı değişik bir ilk 11 le çıktı. ilk 11'lere laf söylemek mümkün değil. o haftanın iyisini kötüsünü hoca bilir ve istediğini çıkartabilir. ceyhun'un sol içte başlamasına dahi kimse itiraz etmemeli.
    4. yeni eleman ile neler değişti;
    a. yedek kulübemizin yeri değişti hayırlı olsun. kamera bakışı ile solda iken sağa almışız.
    b. muslera topu elle açmakta veya uzun oynamamakta. bu kanımca doğru bir hamle.
    c. sayısız korner alamıyoruz ve sayısız pozisyon bulamıyoruz. dolayısı ile kaos !! topu denilen topu oynamıyoruz.
    d. daha önce bu takım defans yapamaz demiştim. ancak hoca belli bu konuya eğilmiş ve önce defansı çözmek istiyor. defans top yapamıyor, adam eksiltemiyor, stoperler uyumsuz. hocanın işi çok zor ve özellikle iç saha maçlarında defansı ilerde kurmanın en iyi çözüm olduğunu mutlaka görmeli.
    5. selçuk sol tarafta git gel yapmakta, yorgun ve formsuz ikili mücadeleleri kaybetmeye başladı. selçuk ve hollanda'lı kadro için çare tek forvet olabilir.
    6. melo takımın en iyisiydi.
    7. hollanda'lı maç içinde 5,6 kez çok şık hareketler yaptı ikinci gol ise harikaydı. bu işleri seriye bağlamalı.
    8. burak istekli ancak ofsaytte kalma ve faul yapma hastalığını yenmeli.
    9. hocaların etkisi ikinci devrede ortaya çıkmakta. daha öncede yazılmış, durum 1-1 rakip 10 kişi ve hakan balta sakatlandı, hoca hakan'ın yerine dany'i oyuna aldı. burada hoca oyun el kitabına sıkı sıkıya bağlı olduğunu gösterdi. ben hoca iyidir kötüdür demiyorum ilk 3 maç ikinci devre karnesi zayıf diyorum. hoca bu gece 3. maçını tamamladı 1 beraberlik, 1 yenilgi ve 1 galibiyet aldık. ikinci devrelere ise dikkat; 1 yenilgi; 2 beraberlik, beraberliklerin birinde rakip 10 kişi. umarım alışma süresi uzun sürmez çünkü inanılmaz zorlu bir döneme girdik.
    10. doğu üst ilk yarı sonu hareketliydi. pegasus ninnilere devam etmekte, maç 35.000 civarında seyirci ile başladı ancak sonradan gelenlerle ilk yarı sonu 40.000'ni geçmiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın