resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 3864
    galatasaray'in formasini giyen oyuncu. bak tekrar yaziyorum galatasaray'da parcaliyi terletiyor. sneijder bu.

    wesley sneijder.

    sirf hakli cikmak ve götunuze kadar inmis egolarinizi tavan yaptirmak icin adamin acigini kolluyorsunuz ya ben size ne desem bos. ayiptir lan. gucsuz olabilir, verimsiz olabilir ama elinden geleni yapiyor bu cocuk. sahada sanki "cimbom cok skime ben parama bakarim haci" diyen bir sneijder var. öyle olsa merak etme herkes itin götune sokar o formayi giydirmezdi kendisine. nasil servet cetin'i onca kazmaligina ragmen bagrimiza bastik? baros'u deliler gibi sahiplendik ve sonra takimi zarar vermeye baslayinca ezdik? hepsi ayni iste...

    herkes biliyor sneijder eksisi gibi degil. ama daha 29 yasinda bu cocuk. on numaralarin altin cagini yasadigi yasta. anasinin ami gibi sakatliklar gecirmis. aylarca topa vurmamis. ickiye sigara baglanmis. ama hepsi gecmis. geride kalmis. adam kurtulmak icin elinden geleni yapiyor. yardimci olsan boncuklarin mi dökulur? hic bi bok yapamiyorsa 10.000m kosuyor. herseyi gören o gözlerin bunlari niye görmuyor haci? adam ugrasiyor lan. yediremiyor kendisine, utaniyor, yakistiramiyor, var gucuyle mucadele ediyor.

    ölur musun amina koyim suraya iki satir olumlu bir seyler yazsan? binlerce insan okuyor burayi. senden onlara, onlardan medyaya, medyadan hocaya, hocadan sneijder'e kadar gidiyor senin buradaki amcik egonu tatmin etmek icin adama salladigin satirlar. ölur musun destek olsan su adamin gercek seviyesine ulasmasina? alkislasan eline mi yapisir? bagrina tas bassan ne olur?

    sneijder patlasa adam takimi sirtlayacak, takim yuruse sampiyon olacaksin. yarin baska bir kaliteli kumas takimina katilacak. bu isin domino tasi gibi ondan ona, öburunden digerine gidecegini görmuyor musun be ey cimbomlu!

    sneijder rezil oynasin amina koyim. hatta dökulsun. olcay sahan kadar asist yapmasin. erman kilic kadar gol atmasin. yeter ki senin o igrenc egon tatmin olsun. sen mutlu ol, hakli cik yeter...

    sneijder kazanacak, galatasaray kazanacak. sen kazanacaksin...

    ayiptir yaa.. vallaha billaha ayip...

    ben sneijder'in potansiyelini, oyun görusunu, frikiklerini, zehir gibi paslarini seyrettim. bu adamda bunlar var. potansiyeli de degil. futbol karakteri böyle bu adamin. tek ihtiyaci olan senin o acili ezme-bira-sigara arasi karisik bisi kokan agzini tutman. destek olman. kapris yapmamis, trip yapmamis, lan adam kendi vatani icin attigi gole bile sevinememis. daha ne yapmasi lazim bu adamin? götuyle sarap mi acacak?
App Store'dan indirin Google Play'den alın