• 10
    rakipte şu an formda gözüken oyuncular bogdanovic ve kleiza. göksenin' in bogdanovic ile savunmada eşleceğini varsayarsak f.b. ülker'in en büyük silahı kleiza gibi duruyor. fizik ve dış şut avantajı ile savunmamızı yıpratacağı kesin. kleiza ile eşleşecek oyuncumuz topsuz oyunda kendisinin peşine takılır gezerse bu sefer içeriye penetre eden oyuncuları ( ömer, bo, bogdanovic) tehlike yaratacak. bence ergin hoca, kleiza' nın dış şutunu riske edecek, zira o dış şutlar kaçmaya başladığında teodosic vari sinir yapan ve bütün takım düzenini bozan bir oyuncu (obradovic'in olduğu yerde takım düzeni bozulmaz diyenlere katılırım).

    bizim en büyük avantajımız ise nathan jawai. hali hazırda fenerbahçe pota altı yumuşak oyunculardan kurulu (oğuz savaş hariç, ama onun da bir sakatlığı mevcutmuş). eğer erken faul problemine girmezse f.b. ülker pota altını perişan edecektir. carlos arroyo ile uyum sorunu yaşamazsa maçı bize getirecek en büyük etken olacaktır. diğer bir avantajımız ise her zaman büyük maçlarda ekstra iş yapan ersin dağlı.

    iki büyük koçun taktik savaşı olacak. takım olarak yeterli sayıda hazırlık maçı yaptık, f.b ülker ise henüz 12-13 gündür birlikte çalışmaya başladı. ergin hoca'ya ve oyuncularımıza güvenim tam.

    allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın