resim
Dany Achille Nounkeu Tchounkeu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 1412
    hala iyi oynadığı düşünülen oyuncu.

    yahu siz yine mi unuttunuz bu adamın yaptıklarını? nasıl izliyorsunuz maçları anlamıyorum. tamam hızlı, tamam çevik onlara bir şey dediğimiz yok.

    bu adam ne yapacağını bilmiyor. nerede duracağını, ne zaman hamle yapması gerektiğini bilmiyor. ulan arkada kimse yokken basıp kafayı arkasını boş bırakarak fırlıyor öne hamle yapmaya.

    yahu aklınla oynasana biraz. zeki adam lazım bize zeki. biraz yavaş olsun biraz daha az çevik olsun önemli değil. ama aklıyla oynasın. ne yapacağını bilsin.

    bakın daha yaptırdığı penaltıları vurdumduymaz faulleri söylemedim bile. ben bu adamı izlerken çıldırıyorum siz nasıl dayanıyorsunuz. fark yediğimiz maçta ilk yarı penaltı yaptırmadı mı? hakem vermedi. aslında keşke verseydi belki o zaman farklı şekillenirdi maç. ama konu o değil. abi hazırlık maçlarında ard arda 3 maç penaltı yaptırmadı mı. üstüne ikisinde kırmızı kart görmüştü sanırım.

    dengesi yok bu adamın. nasıl anlamıyorsunuz abi. anadoludan istisnalar dışında yabancı futbolcu alınır mı? temeli, mentalitesi yok bu adamın. her hızlı ve çevik adamdan futbolcu olur mu?

    hiç sevmedim dany'i. hiç hem de. geçen sezon da, şampiyonlar ligi'nde iyi oynadığı sanılan maçlarda da hiç beğenmedim. old trafford'da övgü yağmuruna tutulduğu maçı açın sadece dany'nin görev yerini nasıl bırakıp bir defans oyuncusunda bulunmaması gereken cesaret ile arkasını boş bıraktığına bakın.19 eylül 2012 manchester united galatasaray maçı. bir de her an penaltı olabilecek pozisyonları var ki evlere şenlik. beni delirten ise bu pozisyonlarda övgü alması.

    ne kadar kritik müdahelede bulunmuşmuş. ulan o müdahaleyi yarım saniye geç yapsa penaltı oluyor zaten. olmuyor mu abi? yapmıyor mu? hakemin vermediklerini de sayın kaçıncı penaltısı bu sezon?

    yapmasın kritik müdahaleyi gerek yok. pozisyonunu doğru alsın, adamı oyalasın ne bileyim. karşı taraf yetenekliyse golü atar değilse pozisyon bir şekilde atlatılır. ama dany ne yapıyor? direk dalıyor adama. alırsa kahraman alamazsa faul veya penaltı.

    abi yapmayın övmeyin şu adamı. iyi demeyin. ha şunu anlarım. orta sahada serbest oynatırsın yararlı olabilir. hızlıdır çeviktir falan. hataları pahalıya patlamaz bize. ama bu kafayla defansın ortasında galatasaray gibi bir takımda oyar mı bu adam? oynamamalı.

    ujfalusi yavaştı, çevik değildi ama ne yapacağını, ne yapması gerektiğini biliyordu. zekiydi, pozisyon bilgisi vardı. bu adamda onlar yok. anlayın artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın