• 1885
    sezon açılışını türkiye kupası gruplarında beşiktaş'ı yenerek yapmış yenilmez armada.* toplam bütçesi arroyo'nun maaşı kadar olan beşiktaş rakibimiz olmasa da ufak bir değerlendirme yapmak gerek;
    domercant ile başlamak istiyorum. geçirdiği uzun sakatlık sürecinden sonra yeniden oynamaya başladı. net bir şekilde zamana ihtiyacı var. fazla üstüne gidilmeden fizik kondüsyonunu ve özgüvenini yeniden kazanmasını beklemek gerek.
    göksenin: o da uzun bir sakatlık sürecinden dönmüş. motivasyon ve özgüveni yerinde ama biraz daha güçlenmesi gerek. topa çok çok iyi baskı uygulasa da daha iyi penetre olması ve şut atması gerekli.
    jawai: iri cüssesini hücumlarda etkili kullansa da savunmada çok yavaş kalabiliyor. yanından geçenleri izlemekle yetiniyor. bu yapısından ötürü türkiye liginde hücum faul sıkıntısına düşebilir ama ne olursa olsun n'dong'u mumla aratacak.
    erceg: takıma uyum sürecini atlatamamış. bugün pek sorumluluk almadı ancak yine de boş şutları kaçırmadı. takıma ısındıkça verimi artacaktır.
    arroyo: bildiğimiz arroyo kaldığı yerden devam ediyor. fazla söze gerek bırakmıyor. yine carlos arroyo beşiktaş açmıyo.*
    özellikle bu 5 ismi takip ettiğim için onları yorumladım. zaten maçta diğer isimler işlerini yaptılar çok göze batan yada çok kötü performans sergileyen olmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın