• 833
    fanatik yorumlar ve kiskirtmalarla hayatini geciren yorumcular futbol cahili oldugu icin, onlardan daha iyi oldugunu ispati arayisindaki ve fakat en az onlar kadar taraf olan, bunu daha yumusak sekilde dillendirip genelde kiskancliklariyla su yuzune cikartan spor yorumcusu.
    bruma ile ilgili soyledikleri kesinlikle sinsiliginden dolayi degildir. bunun cok daha basit bir alt metni var ne yazikki. ne yazikki diyorum cunku acinasi bir bilincalti patlamasi. mehmet demirkol ve ridvan dilmen gibi yorumcular milli takim oyunucusuyla ilgili yorum yaparken -buradaki ornegimiz selcuk inan olsun- daha ilimlidir hatta bazen kantarin dozajini ters tarafa kacirirlar. kotu oynadigi maclarda bile methiyeler duzerler, takimda baska oyunculara dikkat cektirmek icin. arda ornegi selcuk ornegi, akliniza butun yorumlarini birgetirin. suclu olsalar bile ses etmezler. ancak bruma gibi oyuncularin iyi yonlerini istese bile goremezler, sadece eksiklikleri gozlerine batar. cunku bilincaltlarinda o futbolcuyu kiskaniyorlardir. yanlis anlasilmasin isteyerek yapmazlar, bu traraf oluslarinin getirdigi bir yuktur aslinda, gosteremedikleri bu yanli durusun ustbilincteki yansimasi.
    aradan zaman gecip basarili olursa bruma ve hatta yurtdisina yuksek bir bonservisle satilirsa ilk soyleyecekleri; sinan engin veya umit ozatsa, "adamlarin hatasi para cok gelmis demekki, bunun gibi 50 topcu bulurum 200bin dolara" olur, mehmet demirkol ise " vurus teknigini biraz gelistirmis olsa da bu seviyeler icin kendini ispat etmesi gerekir, ben tutunacagini sanmiyorum, zaten takim oyununu bile bilmiyor" olur, ridvan dilmense " bir alex degil" der gecer.
    isin aci yani gittigi yerde de basarili olursa hepsi agiz birligi yapmiscasina "galatasaray nasil elinden kacirir bu adami. sampiyonlar ligi hedefi olan bir takim bunlari satarak nasil basarir bunu?" diye bu sefer de galatasaray'a satasir.
    kendisi sinsidir, dogru. ancak bu yaptigi sinsilik degil acinasi bir kiskancliktir. cok da dert etmemek gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın