resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 275
    şu sözlük bir kere bir şeyi ayarında yapsın ya bir kere. adamı itin götüne soktunuz. mancini lan bu adam mancini. kaçıncı tekrarım bilmiyorum ama aslında bende istememe rağmen şu saçma argümanlardan sonra adamı istiyor konumuna düşcem resmen. allah'tan bazı yazarlar güzel güzel uzun uzun yazmış şimdi o kadar uzun yazmaya gerek yok sağ olsunlar. tabi o yazılar okunuyor mu bilmiyorum? her boku en iyi biz biliyoruz ya mancini kim hıamınıa? ya da o uzun yazıya emek veren ne bok biliyo gibi bi düşünce de olabilir. city o parayla şampiyon olsunmuş. adam premier ligde yav premier lig. harcadığı para takım 0dan kurulduğu için. adamın rakibi manu dediğiniz takım kadrosu kaç para bi hesap edin isterseniz ya da abromoviç'li chelsea rakipleri. yarım milyar dolar harcasan ne yazar? inter'de o yokmuş bu yokmuş bla bla. hele az önce iyice vitesten sallamama sebep olan olay. bu adam problemli bi adam değildir yani futbolcularıyla ilişkisi anlamında. nerenizden sallıyosunuz? neymiş balotelli'yle neler yaşamış? neler yaşamış bi iyice açın okuyun ondan sonra bu adamı eleştirin. filmin son 5 dakikasını izleyip yorum yapmak ne kadar sağlıklı acaba. o deli oğlan balotelli buraya geldiyse herkesten çok belki de bu adamın emeği vardır.

    o kadar istemiyordum ama düşün düşün yok valla bu adam gelirse net başarılı olacak. aha bu entry burda. bu sene bilmem ama 14-15 sezonunda en kötü takım gibi takım hüviyetine büründürecek bizi. tabi o zaman takımın başında kimler olur bunu şimdiden görmek güç aysal yönetimi ve kendisi olursa diyorum.

    sen gel mübarek sen gel. bu kadar bok atıldıysa sen gel. ilk maç kullanacağın şal mı atkı mı ne zıkımsa aynısından bulup aynı şekilde takmayan adam değildir. he niye mi dedin? bilmem öyle işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın