• 28
    kurumsallaşmak istikrar demekse, altını oymaya çalıştıgın adam telefonu açmadı diye işten kovamazsın. hadi işten kovuyosan o çok övündüğün “kurumsallığın” gereğidir kendisine tebliğde bulunmak. kurumsal olmak demek, adamı kovduğunu basından kızından vs öğrenmek değildir.
    kurumsallaşmak demek, bireylere bağlı kalmamak demektir, birey değil şirket demektir. ama sen yine kurumsallığın gereği, göreve geldiğinde her kademeyi yeniden yapılandırmak adına bireyler atamış adamı işten attığında, onunla birlikte gelen herkesi de gönderdiğinde bu kurumsallık olmuyo.çünkü tabiri caizse onun “yanlılarını” da göndermek, buranın hala bireye bağlı olduğunu gösterir. he daha kurumsal olmadık ki diyen çıkar elbet, mancini’yle birlikte mi başlıyoruz kurumsallığa? ona göre hareket edelim.

    ben kurumsallaşma adına henüz çok fazla bi hareket göremedim yönetimden.. ortada dönen bu kurumsallaşma lafları, önce ali dürüst-abdurrahim albayraktan, nihayetinde de eleman dedikleri o yaşayan en büyük galatasaray efsanesinden kurtulma planının bir parçasıydı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın