resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 4140
    ne desem bilemiyorum amk nutkum tutuldu bugun. top önüne geldiğinde artık besbelli ki gol atmaktan önce aklında ya gol olmazsa bu şut diye bir düşünce geçiyor ve burak dağılıyor. resmen bugün kacırdıkları yeteneksizlik yada kalitesizlikle kötü oyunculukla acıklanacak seyler değil. bu golleri halısahada oynarken takımınızda oynayan arkadasınız kacırsa döversiniz, o kadar yetenekten bagımsız posiyonlar yani en kazma halısaha topcusu bile atar neredeyse benzetmemi mazur görürseniz. e burakın gol yapma yeteneginin bitiriciliginin en azından son 3 sezonu baz alırsak gayet yuksek oldugunu dusunursek kacırdıklarının tamamen %500 mental sorunlardan ötürü oldugu konusunda hemfikir olmamız gerekir diye dusunuyorum. yoksa gecen seneki burak bunlarla suan 10 gol barajına dayanmıstı coktan.

    cok acaip bir noktaya geldi artık burak, heran irreversible bi çöküşe gecebilir gibi duruyor korkarım ki ama zarar da vermeye basladı bu durum takıma. bu yuzden arkasında duralım oynatalım yada yedek kalsın artık seciminde ne yapacagız bilmiyorum ama burak bir ziraat turkiye kupası falan olsa da sacma sapan bi takıma 2 3 tane atıp bu beyin tutulmasından kurtulsa diye bekliyorum artık yapacak bişey yok. bilmiyorum yakında var mıdır o maclardan falan.

    bi gol atmaya baslasa patır kutur devamını getirecegine inanıyorum hala kendi icimde ama bu ilk golü atamama süreci uzadıkca galatasaraya büyük yaralar vermeye devam etmesi muhtemel:/ ne olcak bu halin burak ya:/
App Store'dan indirin Google Play'den alın