• 1
    ukde kişisi; zizonkovac

    nasıl başlanır bu yazıya hiçbir fikrim yok gerçekten. bu konu hakkında bir şeyler anlatırken doğaçlamalara sığınmaya meyilliyim. olaylı bir şekilde takımından ayrılan ve yeni takımı için sıcak bir kucak bekleyen her futbolcunun kullandığı cümle; '' ben dğuştan x takımlıyım'' oldu.
    ya da benim çocukluk fotoğraflarım ciyah reyaz. genelde ise şöyle derler; benim ailem tamamı ile bu takımı tutuyor zaten...

    kimisi de;'' biz futbolu sağlıklı bir yaşam için oynamıyoruz'' derken, bazıları ise; ''ölsem de tantunispor forması giymem'' diyor.

    şu son zamanlarda çok sık kullanılır oldu bu tarz söylemler. belki de futbolcuların ne kadar '' ne '' olduklarını anladık.
    bence bundan sonra kimse kimseyi yormadan direk olarak; '' doğuştan bukalemunum'' demeli. bu sefer renklerin kardeşliği olur işte.

    ayrıca ben şuna inanmıyorum: ( inanmamamın sebebi hikayedeki oyuncunun samimimiyetsizliği)

    şimdi bir tane oyuncu var, adı; mehter yokuz. kulüp başkanı kendisini bonservisi ile elmabahçe adlı bir kulübe vermiş. ama olayın öncesinde mehter yokuz ve elmabahçe başkanı zaten kendi aralarında konuşmuş ve ufak çapta bir görüşme olmuş, hatta oyuncu bu takımda oynayabileceğini söylemiş.

    daha sonra kararından dönen mehter, banyotas jk' da oynayabilmek için imza atmış. sebebi ise kesinlikle şampiyonlar ligi faktörü. ben kafamı buna yordum açıkcası.

    aslında uzatmaya gerek yok; '' ben doğduğum günden beri bukalemunum ulan !''
App Store'dan indirin Google Play'den alın