resim
Bülent Tulun
Görev:-
Takım:-
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 513
    galatasaray ile olan ilişkisini bir türlü çözemediğim, açıkcası galatasarayda veya normalde ne iş yaptığını da bilmediğim insandır.

    futbolcularla bir gün bile yan yana görmedim, hayır futbolcuları geçtim yönetimle bile yan yana görmedim. bi maç çıkışında röportaj verdiğini takıma yönelik olumlu mesajlar verdiğini de görmedim. arada bir tv ye çıkıp merak edilenleri cevaplayan, spekülasyonlara son veren açıklamalarını da görmedim. allah için stadda maç izlerken kameralardan dahi görmedim. arkadaş bi çık şu zor günlerde yüzünü görelim. ali dürüst ve abdurrahim albayrak'tan fazla yetkilerin vardı.

    ünal aysal futboldan anlamadığını ayan beyan yönetime gelirken ilan etmişken teknik konuda brifing aldığı kişinin kendisi olduğunu biliyoruz. fatih terim kendisinden hiç haz almazdı bu net. fatih terimin gönderilişinde başkana felan gaz vermediyse neyim. fatih terim futbolla ilgilenen bir insanı sevmiyorsa o insanı sevenler iki defa hatta iki bin defa düşünsün.
    asılolan galatasaraydır felsefesinde bir insan olsa şu dakika şu zaman fatih terimi göndermenin çılgınlık ötesi olduğunu başkana söyler olmadı kusardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın