• 16831
    “yanlış bir karar olarak görüyorum. sezonun başlangıcında ne sebeple olursa olsun dialog noksanlığından dolayı böyle bir kararın verildiğini düşünüyorum ve yanlış olarak görüyorum.. bir yola çıkmışsınız, iki sene üst üste şampiyon olmuşsunuz aynı hoca ile. ve birden ligin 5. maçı oynanırken, lig liderinden 3 puan gerideyken ve şampiyonlar ligi’nde sadece birinci maç oynandıktan sonra birden siz fatih terim ile devam etmemeye karar veriyorsunuz. ben bunun heralde bir b planının olduğunu düşünüyorum. yönetimin, başkanın bir b planı yaptığını düşünüyorum. hiçbir sebep yok ortada. bu şartlarda böyle bir karar aldığınıza göre arkasında mutlaka bir düşünce vardır. açıkcası bu kararı yadırgıyorum”

    “fatih terim’in karizması muhakkak çok kuvvetlidir. başkanın bundan etkileneceğini zannetmiyorum. bunun bir etken olduğunu düşünmüyorum. muhakkak bir planı vardır başkanın. yanlış ya da doğru. ben tasvip etmiyorum bu aşamada bu değişikliği”

    “galatasaray’a en büyük zararı yine galatasaray veriyor. galatasaray’ın büyük rakibi galatasaray’dır”

    “ben şunu anlamıyorum. fatih terim ile çalışmak neden zor olsun. zaten iki senedir beraber çalışıyorsunuz. iki senedir çalıştığınız insanla şimdi mi zor olduğunu anladınız çalışmanın. zor ise eğer. bunlar bence şehir efsaneleri. başkan sorumluluğu üstleniyordur zaten. ben olsam böyle bir değişiklik yapmazdım. mayıs’a kadar devam ederdim. sonrasında ayrılacaksam da medeni bir şekilde ayrılırdım. bayern münih nasıl heynckes ile ayrıldı fatih hoca’ya da aynısını yapardım. 4. yıldızı takar öyle ayrılırdım. medeni bir şekilde yapabilirdik bunu”

    faruk süren
App Store'dan indirin Google Play'den alın